Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co za debile z k2

spider12344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mam 2 konta z retailami i zadne nie wchodzi bo kaza mi sie poprawnie zalogowac jak bym wklejal bronie... na inne konta wchodzi a na te nie....... co sie dzieje? ludzie pomozcie... razem te retaile ponad 300 pln nie chce nawet slyszec ze juz nie bede mogl uzywac....... dolaczam ss do tego tematu... szczerze mowiac mysle ze cos w patchu swiatecznym zjebali........

ss: http://screeny.pl/14116

Opublikowano

Tez mam takie cos ze nie moge sie zalogowac -.- I tez mam retail ;] Co robic ????

goore1.png

reymysteriophotographc1lt5.jpgRey Mysterio ;)

NIE CHEATUJE NA POLAND

Opublikowano

kurwa znowu te nobowskie zajebane bugi w warrocku Warrock-Update-Bug I huj jak zwykle tak jest ;/ ja na waszym miejscu z k2 sie skontaktowal i wyslal ticketa albo poprostu reinstal warrocka sproboj

Pozdrawiam.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Specjalista
Opublikowano

@up co kurwa reinstal naapie ... ja pierdo*e ... rano nie było serwera poland - przeinstaluj wr... Kidy nie piszcie przinstaluj wr jak problemu nie znacie ... Po tym upie mają problemy z łącznością np. rano w ogóle poland nie było ... Radze zalogować się na warrock.net i napisac dobrego ticket'a z wyjaśnieniem ...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
gdzie kupic retail (na allegro.pl nie ma)

Ten to wyjechał całkiem na temat;/ A tak wogóle to www.somm.pl

Co do tematu, to albo poczekajcie, albo jak mówią inni napiszcie Ticketa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...