Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce Zbanowac Bottera

Mich4l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie mi czy mam sie obawiac bana :)

koles dzis PODOBNO TO NA MNIE WYSLAL ;) NA FILMIE JESTEM JA TZN MOJA POSTAC

TYTUL TEMATU NIE MA NIC DO RZECZY

film

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Daj na looz nie wysylaj dlaczego chcesz go pozbawic konta a ty nie uzywales nigdy dmg ?? ;>

Dajcie minusikaa będę wdzięczny ;] Tylko -

992561393.png

Opublikowano

Daj na looz nie wysylaj dlaczego chcesz go pozbawic konta a ty nie uzywales nigdy dmg ?? ;>

HEHEH nie no zartuje to ja i koles na mnie wyslal ten filmik dzisiaj po poludniu do GMów na pocztę ; )

nei wie mczy mam się obawiać bana czy nie.....

powiedzcie co myślicie ;)

userbarwb.png

Opublikowano

a skad gm bedzie wiedzial ze to dmg? niewyrazny nick gracza do tego mooby mialy moze po prostu malo hp i padly od chmurki... to wg mnie żaden dowód...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a skad gm bedzie wiedzial ze to dmg? niewyrazny nick gracza do tego mooby mialy moze po prostu malo hp i padly od chmurki... to wg mnie żaden dowód...

HEHE DZIEKI POCIESZYLES MNIE ;)

userbarwb.png

Opublikowano

Jak cos ci przysla to powinienes sie odwołac jakos bo jednak film nie wyrazny ;]

Dajcie minusikaa będę wdzięczny ;] Tylko -

992561393.png

Opublikowano

Jak cos ci przysla to powinienes sie odwołac jakos bo jednak film nie wyrazny ;]

nO I TAK ZROBIE... ale mam nadzieje ze Mnie nie zbanują.. hehehe

EQ przelozylem na inna postac w razie czego no ale..

userbarwb.png

Opublikowano

w em2 włącz opcję anti report i ustaw go jak normalnego gracza :) bez podnoszenia itemów na odległość i wyłącz przyciąganie moobów zablokuj szept handel gildie grupe i inne i wystawiaj em2 ale ja bym sie wstrzymał najlepiej nie boćprzez 2 tyg jak gm zobaczy,że nic niema zostawi cie i po sprawie :)

ja akurat mialem pecha i gm zlapal mnie jak na wh szedlem przez góre po poty w m2...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

w em2 włącz opcję anti report i ustaw go jak normalnego gracza :) bez podnoszenia itemów na odległość i wyłącz przyciąganie moobów zablokuj szept handel gildie grupe i inne i wystawiaj em2 ale ja bym sie wstrzymał najlepiej nie boćprzez 2 tyg jak gm zobaczy,że nic niema zostawi cie i po sprawie :)

ja akurat mialem pecha i gm zlapal mnie jak na wh szedlem przez góre po poty w m2...

noooo zaraz wlasnie puszczam bota na nocke ale zrobie tak jak mówiłeś...

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...