Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące Bana Na Mpcforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na MPCForum po moim ostatnim temacie dotyczącym zarobku na SM, dostałem bana do Listopada nie wiem za co, za tego posta czy jak?

Prosił bym o wyjaśnienie sytuacji :)

(Musiałem skorzystać z starego konto aby napisać, napisałem do Administracji na e-maila ale nikt Mi nie odpisał, nie dałem sobie ani jednego +, 5 ani - to nie powinienem mieć bana, postępowałem zgodnie z regulaminem)

Pozdro: DrMagK2

@edit

Jeszcze Usuneliście Mi ten temat z tym SM itd. ;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak UP napisał za free bana nie dostajesz ale % czasem tak np: ja mam zdublowane stare itp :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

a przed banem ile miałeś % ostrzeżeń? Bo jak 90% to możliwe że za spam :)

No miałem z 60%, ale za spam? Jak To działa?

No ogólnie nawet nie moge wejść w wiadomości ani nic, chciałem także wrzucić 1 HitKillera na PL to nie moge bo nie mam jak :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ogólnie nawet nie moge wejść w wiadomości ani nic, chciałem także wrzucić 1 HitKillera na PL to nie moge bo nie mam jak :/

A te konto to co? Na nim nie możesz? Jak to nie możesz? Nie działa Ci żaden hosting? Usunął Ci się?

@Toppic, pewnie jakoś zawiniłeś. :)

Opublikowano

No miałem z 80%, ale za spam? Jak To działa?

Jak miałeś 80% to pewnie coś zrobiłeś i CI dowalili jeszcze 20% xD

Aaaa i próbujesz zrobić żeby Cię odbanowali, bo niby chcesz wrzucić 1HK na PL? Administratorzy/Moderatorzy nie są tacy naiwni jak NEO i wiedzą że na PL'a 1HK zrobić się po prostu NIE DA

Takie gadanie jeszcze bardziej obniża twoją szanse na UnBana :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

A te konto to co? Na nim nie możesz? Jak to nie możesz? Nie działa Ci żaden hosting? Usunął Ci się?

@Toppic, pewnie jakoś zawiniłeś. :)

Bana mam na temte Konto a chce + na tamte a nie na te :P

@up

Jest na PL, Ja posiadam, przerobiłem z HS3 oraz okryłem sposób jego działania :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak tak ty posiadasz 1HK na PL, a ja posiadam na PL Trade Hacka i Yang Hacka...

Jak Ci mówię, że kłamstwami daleko nie zajdziesz to lepiej posłuchaj :P Wiem coś o tym

A jak na prawde masz (co jest nie możliwe) to wstaw na forum pod warunkiem, że dostaniesz UnBana na tamte konto, ale Ty najpierw wstawisz hacka :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Jak Ci mówię, że kłamstwami daleko nie zajdziesz to lepiej posłuchaj :P Wiem coś o tym

A jak na prawde masz (co jest nie możliwe) to wstaw na forum pod warunkiem, że dostaniesz UnBana na tamte konto, ale Ty najpierw wstawisz hacka :)

Wcześniej pisałem że mam 1 HitKiller na priv to tak samo nie wierzyliście, a teraz mam 200 pobrać dziennie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz do któregoś z globali [ najlepiej Mounthains lub D&G lub Lord Makin ]

Zamykam.

Jak Ci mówię, że kłamstwami daleko nie zajdziesz to lepiej posłuchaj Wiem coś o tym

A jak na prawde masz (co jest nie możliwe) to wstaw na forum pod warunkiem, że dostaniesz UnBana na tamte konto, ale Ty najpierw wstawisz hacka

Mam dośc twoich głupich wypowiedzi , ogarnij się !

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Najprawdopodobniej to przez to, że w jednym ze swoich finansowych tutków dałeś refilnka czego tutaj się baaardzo nie lubi...

To nie jest oficjalna informacja tylko moja spekulacja xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Hehe.....pewnie sam wiesz za co masz bana :] ....tu za free bana się nie dostaje ... więc pomyśl co źle zrobiłeś...a gwarantuje że wymyślisz..... :mellow:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...