Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adresy

N1ghtmare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra robota. Pomyślałem przy okazji, że można by zrobić własny adress logger (Made by MPC Forum). Sam nie mam za bardzo czasu a sprawa wydaje się dość prosta. Trzeba zmontować dwa programy. Jeden będzie sczytywał 40bajtowe tablice z podanych adresów a drugi, ten właściwy addie logger, będzie ich szukał. O ile w pierwszym przypadku język programowania nie ma znaczenia, to w drugim najlepiej gdyby to było C++, bo pamięci do przeszukania jest sporo i trochę długo zajmie to programom pisanym np w VB.NET. Jakby ktoś się chciał tego podjąć to chętnie pomogę.

Opublikowano
Dobra robota. Pomyślałem przy okazji, że można by zrobić własny adress logger (Made by MPC Forum). Sam nie mam za bardzo czasu a sprawa wydaje się dość prosta. Trzeba zmontować dwa programy. Jeden będzie sczytywał 40bajtowe tablice z podanych adresów a drugi, ten właściwy addie logger, będzie ich szukał. O ile w pierwszym przypadku język programowania nie ma znaczenia, to w drugim najlepiej gdyby to było C++, bo pamięci do przeszukania jest sporo i trochę długo zajmie to programom pisanym np w VB.NET. Jakby ktoś się chciał tego podjąć to chętnie pomogę.

Troche nad tym myslalem, szukalem pomyslow na roznych forach i mialem koncept aby zrobic dll'ke ktora odczyta wybrane adresy i zapisze je do pliku tekstowego. W oryginale zostala nazwana signature logger.

To jest ukryta treść, proszę

+

Dokladny skan kodu naszej opcji

Przyklad antykicka

To jest ukryta treść, proszę

Teraz myslalem zeby adres " m_dwAKick" ( adres antykicka ) zapisac do postaci tekstowej. Uzywalem funkcji " add_log ()", jednak mam z tym male problemy i dotychczas jescze tego nie zrobilem.

Mysle ze mozna sie z tym bawic w D3D starterkicie Azorbixa, jest tam rowniez source injectora, ktorym pozniej nasza dll'ke moze wstrzyknac do warrocka.

Starter Kit : Click

Skan : Click

+ link do oryginalnego tematu z signature logger : Click

• Dodaj nową pozycję...