Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Premium Nowy Sposób

kiepski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy to było,bo bety zaczynam dopiero w nast. tygodniu,albo pojutrze.

W niej będzie brał udział:

-modek Dostrix

-jakiś z użytkowników

PS>Dlaczego każdy się uwziął?

Powtarzam,zobaczycie stronę to będziecie komentować,jak nie chcecie darmowych premek to nie,możecie usunąć temat,napiszę nowy jak będzie po beta testach ,czyli w nast. tygodniu.

Jeśli robi to wam radochę to piszcie od adminów prośby o usunięcie tematu itd.

Opublikowano

ten serwis będzie fake jak on nawet skryptu do tego nie zna tylko z innych stron bierzea najlepsze jest to że bedzie dawał nagrody raz w tygodniu bo skryptu nie zna i sie nie porównuj do playspana

a chcesz dowodów masz swój profil na naszej klasie http://nk.pl/profile/24779959

dJ.jpg

Opublikowano

Spokojnie, jeżeli mówi prawdę, będziecie mieć kolejną stronę aby zdobyć premium itp. ....

Czekam na beta testy aby zobaczyć czy nie kłamie.

Kolejne bezsensowne posty będą nagradzane warnem....

Być zajebistym...

Opublikowano

Beta testy rozpoczęte,dałem pw Dostrixowi ,aj zakończą się bety to się tu wypowie.

PS. Dla niedowiarków po raz kolejny.

Jeśli myślicie że rozdaje premki bezinteresownie to się mylicie.

Ja na tym zarabiam,i to wcale nie groszowe sprawy.

Opublikowano

Czekam do jutra do 16... Jak tu nic nie będzie sensownego i ten temat okaże się jednym wielkim fakem to lecisz na wakacje dożywotnie z tego forum. Dam Ci szansę bo z reguły już bym Cię wysłał na odwyk.....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Według mnie to jeden wielki kit i powinien być za to warn bo to jest w sumie reklama a za to się płąci

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Nie ma problemu,usuwaj

I tak już jeden z modków rozpoczął beta test.

Do jutra do 16.00 nie skończą się bety,więc jak masz taką potrzebę to usuń ten temat i jak będzie wszystko gotowe to napiszę tu wątek,powtarzam,jak będzie wszystko gotowe !

Opublikowano

"Aby na pewno nic nie płacić między 26,a 30 dniem należy usunąć konto na Intuit.

Wy tym celu piszemy do nich ticketa."

Nawet nie rejestrujcie się tam jeszcze was na coś naciągnie...

Opublikowano

Wtf mi coś nie działa nie dam Ci + ani - postaraj się bardziej następnym razem ;]

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я­̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_̅_̅_̅()ڪ­ے Przypal i Podaj Dalej ;]

Dołączona grafika

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę DAJE ILE + SIĘ DA CODZIENNIE ZA KONTO W WR KOREAN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...