Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopalacze- Co O Nich Śadzicie?

Oziii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Rodimop

Krótko zwięźle i na temat ;]

@top

Ja nie paliłem tego gówna ale z opowiadań innych i was nie chce próbować.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Jak już ktoś będzie sięgał po dopalacze, to radzę spalić parę fifek niż to gówno brać. Zabija komóreczki szare.

Chuj wie co oni tam dodają.

yo.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem całkowita głupota. Szczególnie, że nie można stwierdzić co tak naprawdę jest w tych "dopalaczach".

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Mi nie pasuja zadne substancje oprocz alkoholu, probowalem i sie nie podobalo, a teraz w TV i wszedzie pierdziela o zatruciach zeby popisac sie przed wyborami, a przypadki zatruc \ smierci juz byly od dawna.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Niech sie potrują w pizdu tymi dopalaczami będzie kilku idiotów mniej tylko szkoda ich rodzin które ledwo wyrabiają w szpitalach ze strachu czy ich zaćpany imbecyl przeżyje

s2c77Oa.png

Opublikowano

Znam ziomków co palą tzn. palili. Dopalacze to najgorsze ścierwo jakie może być, już czyste zioło jest lepsze niż to gówno, a jest nielegalne. Niestety młodzież to pali bo nie jest wykrywalne jak THC w moczu, gdyż to sama chemia. Tylko bardziej specjalistyczne badania chyba to wykryją (?). Widziałem wywiad z tym kolesiem od dopów co to wszystko "zapoczątkował". Ma 24 lata, wille, 2 ferrari i na zapytanie "Czy nic pan sobie nie robi z tego, że ludzie umierają przez to?" odp. Widzieliście dilera co bierze? (Pytania nie pamiętam dokładnie, jest podobne do tego co napisałem). Te całe nagłośnienie w TV jest tylko reklamą. Mają więcej klientów. Niestety jak "Dopalacze" nie będą zakazane to będzie lipa i tyle. Jeżeli coś ze składu jest zakazane to zamieniają to czymś innym, więc tak w koło mogą zmieniać składy. Osobiście trzymam się od tego jak najdalej, ale jeżeli sobie ktoś to pali to niech pali, nie zabronisz mu tego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...