Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pb/Anty Pb? Istnieje?

Instie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, gdyż gram na orginalnej grze znaczy mam orginalnego guida, no i czy aby cheatować na serwerach z pb trzeba coś zrobić? Mam na myśli anty pb oraz dalsze informacje na temat hacków.

Opublikowano

nic nie musisz robić.

Radzę uważać jakich haxów używasz bo możesz wyłapać bana na wszystkie servery z pb...

Anty pb - tym się zajmuje hax automatycznie ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz aż tak bardzo hakować to polecam ci serwery bez PB.

Szkoda gry na serwach PB.Jak dostaniesz bana to tak jak byś kasę za CD stracił :]

9368_gold.png

Opublikowano

A Scrim? To jest jakaś lepsza wersja z PB TAK? No i pytanko, czy co jakiś czas trzeba aktualizować Artifical Aiming Radar? Mam zamiar wejść na PB, tylko szczerze troszke sie boje. BYŁEM NA SERWIE I PB KICK ZA GAME HOOKA :D CO ROBIĆ by nie kickało?

Opublikowano

A Scrim? To jest jakaś lepsza wersja z PB TAK? No i pytanko, czy co jakiś czas trzeba aktualizować Artifical Aiming Radar? Mam zamiar wejść na PB, tylko szczerze troszke sie boje. BYŁEM NA SERWIE I PB KICK ZA GAME HOOKA :D CO ROBIĆ by nie kickało?

Grać full legal bez haków.

Po prostu PB wykrywa programy nie zgodne z grą.

Radzę ci uważać czytałem kiedyś koleś miał tak samo.

Po paru dniach dostał bana na PB.

9368_gold.png

Opublikowano

Tylko dzieci Neo grają na hackach gdzie jest PB i nie dość tego maja orginalny klucz, ban dostaje się na GUID'a i potem już nie zagrasz na serverach z PB :). Twój skill = low - :)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...