Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgBot 2.5.4

Reset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I mam to samo wyczyściłem wszystko i lipa stary śmiga a nowy zamyka się co za lipa :-(

A czy używacie SrProxy i Loadera ????

Opublikowano

Mam to samo z nową wersją, nie jest to brak sterów, bo poprzednie działały tak jak trzeba. Nie jest to też kwestia czyszczenia CCleaner'em bo używam go codziennie. Obawiam się że to po prostu błąd w tej wersji bota i trzeba pobrać starszą xD

HooY.png
Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu bo mam coś podobnego na myśli

Dokładnie chodzi mi o to, że wesrsja agbot 2.5.4 jest zbugowana ...

Ja osobiście maiłem problemy z

autoparty - widze, że nie jestem w pt a bot pokazuje, że jestem ... (możliwe, że bug gry ... )

zmiana broni - ustawiłem swojego roda jako 2 broń a swojego sworda na 1 broń (tak jak w każdej innej wesji agbota) po pierwszym zbuffowaniu opcje się wyzerowały tak jakbym ich wcześniej nie zmieniał i przez to nie zmianiał broni ...

Jestem pewien, że poprawnie ustawiłem bota ...

Wersja agbot 2.5.3 jest moim zdaniem leprza ... nie zauważyłem więkrzej rożnicy szybkosci bicia pomiedzy .3 a .4, obie wersje zbierają boxy, a co najważniejsze z wersja .3 nie mam żadnych problemów...

jestem ciekaw czy ktoś jeszcze miał jakies problemy z wersja agbot 2.5.4 ...

Opublikowano

"BOT CLOSING ERROR:

Sorry a small mistake in 2.5.4 version,

We released it again under the same version number.

Fell free to re-download it, it should be fixed."

Ważna rzecz, jeśli pobraliście bota wczoraj, to może się zamykać, wystarczy pobrać od nowa i będzie ok. Ja pobrałem i na razie 15 minut działa :] (poprzednio po 5 off)

zauważyłem coś jeszcze. Jak jest att monster in level range... to jeśli wpiszecie tam więcej niż 140 bot crash'uje i już się nie włącza, trzeba wtedy ręcznie zmienić te limity w configu bota :]

HooY.png
Opublikowano
I mam to samo wyczyściłem wszystko i lipa stary śmiga a nowy zamyka się co za lipa :-(

A czy używacie SrProxy i Loadera ????

tak jest bo poco słuchasz tamtego d.... co ma wspólnego ten CCleaner z zamykaniem się ag bota? Co? ze wyczyścił śmieci w kompie ?to to ma coś wspólnego z zamykaniem !!się bota! zajebany komp śmieciami i zasyfiony rejestr niema nic wspólnego z takimi rzeczami to tylko kompa troszkę ci zwolni zamuli i nic więcej !

Opublikowano
tak jest bo poco słuchasz tamtego d.... co ma wspólnego ten CCleaner z zamykaniem się ag bota? Co? ze wyczyścił śmieci w kompie ?to to ma coś wspólnego z zamykaniem !!się bota! zajebany komp śmieciami i zasyfiony rejestr niema nic wspólnego z takimi rzeczami to tylko kompa troszkę ci zwolni zamuli i nic więcej !

Heh obyś się nie zdziwił... Mi to pomogło tylko widziałem ten temat na epvp i kilka tygodni temu...

• Dodaj nową pozycję...