Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot 2.7

Shary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiekszosc pisze ze maja problemy z odpaleniem AngelBota 2.7. Mam nadzieje ze ten temat okaze sie wam pomocny. ;]

1. Wchodzimy do tematu boskiego Andrzejat17 ;] oto link Andrzej The Best

2. Sciagamy MegaPack

3. Rozpakowywujemy go byle gdzie albo odpalamy odrazu Patcha 4.4 ktory znajduje sie w packu 75503490.png

4. Instalujemy patcha w pliku z metinem (najlepiej ztorrentowanym)

5. Po pomyslnym zainstalowaniu patcha kopiujemy pliki 98414208.pngdo folderu z metinem

6. Wlaczamy postac czekamy az sie zaladuje, wlaczamy AngelBota i cieszymy sie malzami z rybek ;]

Jesli jednak to nie zadziala radze odinstalowac calego metka. Potem go znow zainstalowac, ztorrentowac, wylaczyc i zrobic po kolei 6 krokow jakie sa wymienione u gory ;]

Mam nadzieje ze pomoglem ;] Zycze milej gry. ;]

27039.png

21571.jpg

31991.png

21495.png

21191.jpg

20131.jpg

21862.gif

10914160.jpg

Opublikowano

Oficjalnie potwierdzam, ze działa. Dziękuję za umieszczenie linku a nie reup paki czy coś ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Oficjalnie potwierdzam, ze działa. Dziękuję za umieszczenie linku a nie reup paki czy coś ;]

Nie ma za co ;]

@EPE Co do odpalania metka odpalam przez metin2 90255028.png;]

27039.png

21571.jpg

31991.png

21495.png

21191.jpg

20131.jpg

21862.gif

10914160.jpg

Opublikowano

Witam!

Mam problem z patchem 4.4. Otóż po zainstalowaniu jego, podczas ładowania się gry (dosłownie w ostatnich procentach) wyłącza mi się cała gra. Jaki jest tego powód? Czy da się go jakoś rozwiązać? Jeżeli tak proszę o odpowiedź.

Z góry dzięki Rafiki.

Opublikowano

Witam!

Mam problem z patchem 4.4. Otóż po zainstalowaniu jego, podczas ładowania się gry (dosłownie w ostatnich procentach) wyłącza mi się cała gra. Jaki jest tego powód? Czy da się go jakoś rozwiązać? Jeżeli tak proszę o odpowiedź.

Z góry dzięki Rafiki.

Odpalasz przez EM2?? Jesli tak to odpal przez normalnego metin2.exe, albo jesli nie odpalasz przez EM2 to odinstaluj calego metina, zainstaluj, ztorrentuj i zobacz czy wtedy bedzie dzialac. Jesli to nic nie pomoze to nie wiem co.

27039.png

21571.jpg

31991.png

21495.png

21191.jpg

20131.jpg

21862.gif

10914160.jpg

Opublikowano

Witam. Wiekszosc pisze ze maja problemy z odpaleniem AngelBota 2.7. Mam nadzieje ze ten temat okaze sie wam pomocny. ;]

1. Wchodzimy do tematu boskiego Andrzejat17 ;] oto link Andrzej The Best

2. Sciagamy MegaPack

3. Rozpakowywujemy go byle gdzie albo odpalamy odrazu Patcha 4.4 ktory znajduje sie w packu 75503490.png

4. Instalujemy patcha w pliku z metinem (najlepiej ztorrentowanym)

5. Po pomyslnym zainstalowaniu patcha kopiujemy pliki 98414208.pngdo folderu z metinem

6. Wlaczamy postac czekamy az sie zaladuje, wlaczamy AngelBota i cieszymy sie malzami z rybek ;]

Jesli jednak to nie zadziala radze odinstalowac calego metka. Potem go znow zainstalowac, ztorrentowac, wylaczyc i zrobic po kolei 6 krokow jakie sa wymienione u gory ;]

Mam nadzieje ze pomoglem ;] Zycze milej gry. ;]

Niby wszystko super, pięknie, ale co z tego mam wszystko netFW 3.5, instalera 3,1, metka na nowo zainstalowanego,patch wgrany po tym jak sie ztorrentował, i dalej ten sam błąd ;/

Nic nie pomogło na wiele sposobów

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...