Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co To Za Hack ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc 2tyg temu kupiłem śmiertelną +9 od pewnej babki ;] kupiłem ją przez tobół... Krążyły głoski że ma hacka co jak sie wyloguje to itemy co od niej kupiłem do niej wracają i kase mi też zabiera. Myślałem że ktoś tak specjalnie gada ale okazało sie że nie. Jak kupiłem tą śmiertelną to po kilku minutach dostałem BANA :| na 2 tyg za wulgaryzmy i przez to tej zbroi od razu jej nie wyslalo ale jak po odbanowaniu wszedłem do wyboru postaci to patrze zbroja założona ale nie mogłem się zalogować bo miałem problemy z hs:\ 2 dni później wchodze u kolegi patrze zbroi nie ma... loguje sie i nie miałem tej smierty+9 1kk kasy i w dodatku fms+9 tygra+9 też znikły ... i to tylko z 1 postaci dziwi mnie to że mi jeszcze tygre i fms zabrało WHY ???!!!! Najdziwniejsze że wczoraj wchodze na postać na innym serwie co jest na innym koncie patrze a tam też 0yang a miałem przeszło 700k Więc moje pytanie brzmi CO TO JEST ZA HACK !!!!!!!

Jak ktoś mi odpowie co to za hack dostanie + + :)

Opublikowano

po 1 jesteś głupi, naiwny i łatwo wierny

po 2 nie ma takiego hacka

po 3 miałeś keya lub kolega zna twoje passy i sie okradł

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

żaden tego typu hack nie istnieje, zostałeś okradziony przez własną naiwność.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...