Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Screen ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gdy robie coś na kompie np: gram komp albo mi się resa albo jest blue screen . To występuje co jakiś czas a nie cały czas wie ktoś czym to może być spowodowane i jak to naprawic ? Mam 3 GB ramu komp ma 4 miechy .

Opublikowano

co do restartów to stawiam że komp ci się przegrzewa i automatycznie wyłącza, a co do blue screen to pewnie wirusy

deidara2.png

Opublikowano

co do restartów to stawiam że komp ci się przegrzewa i automatycznie wyłącza, a co do blue screen to pewnie wirusy

jak sie przegrzewa to wywala bsoda a nie wirusy, może to być jeszcze zasilacz, ale czekam na pełną specyfikacje ; d

1285279961299.gif
Opublikowano

A jak tą specyfikacje sprawdzić ? Moim zdaniem to ram .

twój komputer składa się tyllko z ramu? najs

ściągnij program cpuz i hwmonitor

zrób screeny ze wszystkich zakładek oraz zdejmij boczny panel i napisz mi co jest napisane na zasilaczu.

1285279961299.gif
Opublikowano

Ja tak miałem jak zainstalowałem sterowniki do Bluetooth (taki przenosny ze by na fona muze zgrywac) kiedy probawłem nawiazac polaczenie z telefone , bach blue screen ;/ Moze to byc wina sterownikow (plox pilarix jezeli zle mowie to mnie nie zjeb xD)

Opublikowano

Ja tak miałem jak zainstalowałem sterowniki do Bluetooth (taki przenosny ze by na fona muze zgrywac) kiedy probawłem nawiazac polaczenie z telefone , bach blue screen ;/ Moze to byc wina sterownikow (plox pilarix jezeli zle mowie to mnie nie zjeb xD)

sprawa już rozwiązana :>

1285279961299.gif