Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spedhack

99991111a

Speedhack  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dziala wam speedhack?- BypassXtrap

• Tak
      12
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi działa, ale musisz szybko włączyć speed hacka i wejsc na jakis room bo cie kicknie ;d, najlepiej zrobic zeby najpierw cie kickneło ale masz juz wszystko ustawione i potem włączasz gre, szybko tylko zaznaczasz crossfire, enable speedhack i cisniesz :) u mnie metoda nie zawodna

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

mi działa, ale musisz szybko włączyć speed hacka i wejsc na jakis room bo cie kicknie ;d, najlepiej zrobic zeby najpierw cie kickneło ale masz juz wszystko ustawione i potem włączasz gre, szybko tylko zaznaczasz crossfire, enable speedhack i cisniesz :) u mnie metoda nie zawodna

Ale mi dziala ^^:D zrobilem ta ankiete jakby ktos mial pytanie jak wlaczyc to mu pomoge a ta metoda co ty masz jest wlasnie zawodna ;( Najlepiej wlaczyc gre przez BypassXtrap potem szybko do rooma i na egypt jak zabijesz 3 osoby albo cie 3 razy to wychodzisz ( Quit) i wlaczasz CheatEngine, a jak Ci wylaczy gre to probujesz do skutku mi tak za 3 razem zalapuje i gram ;)

Licze na + za ta wypowiedz :D i nie ------ specjalnie ;/

9625174_4_25.png

Opublikowano

no to masz problem bo wlasnie moja metoda jest u mnie nie zawodna, mówisz że probujesz do skutku... czyli metoda jest zawodna, u mnie zawsze raz kicknie i nic wiecej sie nie dzieje, chyba że mi internet rozłączy co sie zdarza ostatnio u mnie bardzo często ;/

90560.jpg

Opublikowano

no to masz problem bo wlasnie moja metoda jest u mnie nie zawodna, mówisz że probujesz do skutku... czyli metoda jest zawodna, u mnie zawsze raz kicknie i nic wiecej sie nie dzieje, chyba że mi internet rozłączy co sie zdarza ostatnio u mnie bardzo często ;/

Dam Ci + i licze na rewanz za wysilek, ale u mmie to nie dziala probowalem :P

9625174_4_25.png

Opublikowano

99991111a, tez dalem ci plusa mimo ze i tak jestem zdania ze twoj sposob nie ma zadnego sensu ;p, co to wypowiedzi Micha, w tej grze nie wykrywalny jest tylko crosshair, no reload (ale zdarza sie ze sie poskarzy) i wallhack. nie są to hacki które wpływają na gre, poprostu jesteś troszke lepszy od innych. reszta hacków jak aimbot, 1hit killer i speedhack wpływają stanowczo na rozgrywkę i są łatwo rozpoznawane przez co łatwo dostać bana

90560.jpg

Opublikowano

99991111a, tez dalem ci plusa mimo ze i tak jestem zdania ze twoj sposob nie ma zadnego sensu ;p, co to wypowiedzi Micha, w tej grze nie wykrywalny jest tylko crosshair, no reload (ale zdarza sie ze sie poskarzy) i wallhack. nie są to hacki które wpływają na gre, poprostu jesteś troszke lepszy od innych. reszta hacków jak aimbot, 1hit killer i speedhack wpływają stanowczo na rozgrywkę i są łatwo rozpoznawane przez co łatwo dostać bana

nie moge sie zgodzic tylko z tym ze wallhack jest niewykrywanlny wiesz czasami sa takie nooby ze bedziesz za skrzynia a on wyjdzie idealnie na ciebie albo bedzie przez ta skrzynie strzelal nie raz juz sie z czyms takim spotkalem...:)

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

mi śmigał nie wiem jak teraz bo go usnnełem

Opublikowano

nie moge sie zgodzic tylko z tym ze wallhack jest niewykrywanlny wiesz czasami sa takie nooby ze bedziesz za skrzynia a on wyjdzie idealnie na ciebie albo bedzie przez ta skrzynie strzelal nie raz juz sie z czyms takim spotkalem...:)

fakt to prawda, ale musisz przyznać że to sie rzuca o wiele mniej w oczy niż speedhack czy aimbot ;)

90560.jpg