Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocyyyyyyyyyyyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, o toz dzis dostałem bana na postac ktora botowalem, i na postacie na ktorych nie botowalem, moze razniej bd jak napsize tak otoz mialem postac X ktora botwowalem postac byla przypisana do maila [email protected] na nia dostałem bana , i dostalem bana na postac Y na ktorej nigdy nie uzylem bota i ktora jest pod innym mailem, co mam zrobic w tej sytuacji, napisaliscie w poradach zeby nie dostac bana trzeba miec postac na osobnym koncie e-mail ja tak mialem i co teraz? teraz mam bana , wiec niech ktos mi wytlumaczy ocb.

Pozdrawiam

Opublikowano

Raczej nie uwierzą ci w to ;] Jak masz bota to przegrane tzn jak im tak napiszesz ;]

Dajcie minusikaa będę wdzięczny ;] Tylko -

992561393.png

Opublikowano

ale na ip nie daja tylko na konto zbanowane ku*wa typie w co maja mi uwiezyc njiech sprawdza ze nie mam ku*wa tej postaci na tym mailu i maja mnie odbanowac bo ich roz*bie

Opublikowano

nawet jakbys prosil o unbana to co napiszesz dostalem bana bo botowalem a tam nie botowales ?? to jak masz juz program na komputerze to juz mozesz dostac bana

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Juz ja wiem co im napisze chlopcze zrozum, ip sa zmienne i ktos mogl miec moje ip dzisiaj a ja jego jutro np.

Po 2 pisze do nich dostalem bana na postac ktorej nie ma u mnie na mailu i tyle i zobaczymy co odpisza, sprawdza ze nie miamam jej i tyle.

A po 3 zmienic musicie to gowno w tych waszych zasranych poradnikach.

Opublikowano

nic na to nie poradzisz , team ma graczy w dupie, a tym bardziej hackerow ;>

btw jak chcesz zeby ludzie ci pomogli to ich nie besztaj ><

fwlogo.png

Zagrajmy razem na Fantastic World!

Planowany nick: Blashaq

Planowana klasa: Dagger ;>

Planowany kraj: Shinsoo

Planowany cel: miec bmow z topki na hita ;P

Typ gry (nastawienie):PvP

Serwer ruszy wkrótce! Więcej informacji w temacie!

Opublikowano

napisalem do nich to napisali ze dostałem bo mam zwiazane konto z tamtym to ja do nich napisalem ze te konto nie ma nic wspolnego z moim i zeby to sprawdzili.

wiec zobaczymy wiesz nie chcem stracic itemow jkaie tam byly, zwlaszcza przez głupote forum.

Opublikowano

napisalem do nich to napisali ze dostałem bo mam zwiazane konto z tamtym to ja do nich napisalem ze te konto nie ma nic wspolnego z moim i zeby to sprawdzili.

wiec zobaczymy wiesz nie chcem stracic itemow jkaie tam byly, zwlaszcza przez głupote forum.

Ty jesteś rozsądny czy nie bardzo? Głupota Twoja, nie odbanują Cię bo bociłeś? byłeś lognięty jednocześnie na 2 kontach jednym bociłes 2 nie...poszedł po ip ban.

ale na ip nie daja tylko na konto zbanowane ku*wa typie w co maja mi uwiezyc njiech sprawdza ze nie mam ku*wa tej postaci na tym mailu i maja mnie odbanowac bo ich roz*bie

więc i rozpi*rdol. Źle zrobiłeś i jeszcze głupoty piszesz.

ip sa zmienne i ktos mogl miec moje ip dzisiaj a ja jego jutro np.

Tym mnie rozbawiłeś;D Przeczytaj troche o adresach ip, na jakiej zasadzie działają;) Jakiego byś neta nie miał i tak masz jedno główne IP przypisane do Twojego komputera;] a te które sie zmieniaja sa dopisane jakby do tego jednego głownego.. (troche pokręciłem).

Btw. Ogarnij słownictwo bo przesadzasz.

Opublikowano

Wszystko zostało wyjaśnione, aby uniknąć spamu zamykam wątek. W razie pytań proszę kierować się na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...