Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Select Patch Server Yt2Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh mam problem z yt2game!!Wiedz ściągnąłem to coś z 460 mb z strony yt2game ... potem ten pliczek 6 mb i wkleiłem do tego freeworld5 uruchomiłem wpisałem passy a tu co?Czekam 20 sek i nie loguje mnie tylko mam błąd.Włączyłem ten client freeworlda5 i mam "SELECT PATCH SERVER" i takie okno... I mam tam 6 rożnych serverow po chińsku... Poszukałem i piszą ze mam włączyć 1 serwer.. Po spatchowaniu tego servera włączam i mam na 18-15 sek błąd... O co chodzi? Proszę was o POMOC !!

xxx

Opublikowano

Huh? Nie wiem cos Ty zrobil...

Sciagasz clienta instalujesz tak samo jak PL, wklejasz patcha tak samo jak moda.

I server byl off wieczorem wiec moze dlatego bladzik.

34ffkig.jpg

Kliknij na sygnaturkę =)

Opublikowano

Serwer został schakowany ( sorka za błąd jak jest ) i dlatego Off ... Mam nadzieję , że go włączą bo miałem robić Hwanga i Śmiercio B)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Serwer został schakowany ( sorka za błąd jak jest ) i dlatego Off ... Mam nadzieję , że go włączą bo miałem robić Hwanga i Śmiercio B)

A wiesz coś o csyt2??

PS:Proszę cię informuj mnie o yt2game! :) Masz + :)

xxx

Opublikowano

Serwer jest co Wy gadacie, tylko że jakiś Polak się bawi GM Mode ^ ^ Przed chwilą OX zrobił to ale po chińsku to nie ma bata zgadywać xD

EDIT: Na razie znowu OFF

Opublikowano

Serwer jest co Wy gadacie, tylko że jakiś Polak się bawi GM Mode ^ ^ Przed chwilą OX zrobił to ale po chińsku to nie ma bata zgadywać xD

hahaahahha szkoda że na tym servie nie działa ta komenda /set coś tam xD zablokowali ja noobie

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

hahaahahha szkoda że na tym servie nie działa ta komenda /set coś tam xD zablokowali ja noobie

Nobami możesz nazywać kolegów w szkole. Co ? Tak nagle polak jest GM'em na chińskim serwie ? Wątpie ..

Opublikowano

A wiesz coś o csyt2??

PS:Proszę cię informuj mnie o yt2game! :) Masz + :)

Spoko . Pisz na PW a na pewno dostaniesz Odpowiedź w sprawie Yt2Game bo jestem tam stałym i dobrym graczem :rolleyes:

@Edit

To możliwe aby Polak został tam GM' em bez wpisywania * zjebanej * komendy na GM Mode . ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Scooter - Ty a dobry gracz?? 90 lvl body, nie masz nawet głupiej broni na 90... Hahaha :)

Ehh...

Nie możecie po prostu poczekać aż włączą? Lub napisac do GA na qq? Trudne, nie? Szczególnie że można przez translator tłumaczyć jeśli się nie umie języka?? Pozatym można pisac z nim po angielsku.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Scooter - Ty a dobry gracz?? 90 lvl body, nie masz nawet głupiej broni na 90... Hahaha :)

Ehh...

Nie możecie po prostu poczekać aż włączą? Lub napisac do GA na qq? Trudne, nie? Szczególnie że można przez translator tłumaczyć jeśli się nie umie języka?? Pozatym można pisac z nim po angielsku.

Ehh ... I czemu tak przeżywasz .? Mam już broń na 90 LvL ale nie paraduje z nią po mieście bo w Syrku i Zatrucie mam jak narazie lepsze bony niż w tamtej broni . Czekam aż włączą serwer to polecę zrobić Hwanga na Cliencie B)

ezgif-com-effects.gif