Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Komendy

Puttana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ostatnio czytałem ze jest podobno jakaś komenda która daje gm mod ale nie wiem czy to prawda czy fake

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to pewnie będziesz sobie robił eventy w m1 tam gdzie nikt nie chodzi...

Tu też sie mylisz. Chce poinformować mało ogarniętego GA o tym jak to działa tylko dlatego że zależy mi na serwerze a on się oczywiście nie zapyta. Jeśli nie chcesz mi pomóc ok. Może zrobi to ktoś inny jeśli nie to trudno.

Ps.Ponawiam prośbe. Dzienny limit + lub - za PW jak to dokładnie działa i jakie są tego możliwości.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro tak to chętnie bym pomógł lecz niektóre serwery mają zmienioną komende na GM mode itp. i ja znam tylko tą komendę, która została podana na mpc forum.

Ja też znam tą komendę problem w tym że razem z GA próbujemy jej użyć na kamer modzie jak i bez i nam ona nie dziala. A neosy jakoś jej używaja i /reset serwer.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przecież można edytować komendy GM'a w pliku game czy coś takiego, lecz mogę się mylić.

Owszem ale z tego co mi wiadomo wtedy bedzie trzeba również edytować wszystkie questy. a To nam sie nie uśmiecha. Gdybyśmy znali metode uzywania komendy może udałoby sie to zniszczyć w inny sposob.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde przestańcie rozpowszechniać tę komendę! Już nie bd gdzie pograc zaniedługo na globalach gm mode włączą ...

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

UP@

tak ^^ wczoraj ten sam ziomek schakowal xinyt2 :<

Layer@

a skad oni mogli wiedziec ze im rozjebia serwer :>

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...