Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialem wam apreentowac nowiutka gre 2010 roku pazdziernika bodajrze, jest w fazie beta ale nie dlugo moze to sie zmienic bo coraz to wiecej ludzi gra w ta gre, popytalem z kad wiedza o tej grze i wiekszosc odpowiadala z polakow ;] ze mmotime.pl

tak jak ja, graficzka piekna interfejs z tych jakby to nowszych ;p wszystko rozpisane lvl nie idzie jak w metinie ze pol godziny i masz z 10 lvl ja zeby nabic 10 lvl to musialem wykonywac all Questy i zajelo mi to okolo 2 dni, w tej grze poprostu pododawali rozne rzeczy glos jak z animy japonskiej czy filmu SCI FI, muzyka tez dobra nie zamula acha i jeszcze jedno macie takie cos jak w silku mozna powiedziec ze jak lejecie mooby to laduje sie pasek i jak macie naladowany muzyczka sygnalizuje i mozecie kliknac X i zamieniacie sie w demona :D

i jeszcze jedno macie pasek "JACKPOT" on sie laduje jak bijecie mooby i jak sie zaladuje to klkacie tam i wybieracie expa, buffa, gold, item albo wszystko na raz i wtedy losujecie.

Polecam gre maci tu link do oficjalnej strony: http://martialempires.gamigo.com/

Link do mojego GamePlay pokazalem all Q, kowala, sklepy i wogo wszystko co mozna pokazac co mi w tedy przyszlo do glowy :D :

banner.gif

Opublikowano

Gierka wydaje się ciekawa ale na pierwszy rzut oka skojarzył mi się z Cabal-em(combo,mapa,itp.) mimo wszystko + za pracę ;)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Przecież ja w to grałem z kilka miesięcy temu -,- nie jest z pazdziernika bo dziś jest w sumie 1 ....

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Przecież ja w to grałem z kilka miesięcy temu -,-

nie mogles grac wczesniej w to bo to jest nowa gra gadaja o tym na all forach i na mmotime.pl nawet po pomylka myslalem o 1 i jednoczesnie o grze

banner.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...