Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patrz, Jaką Mam Rangę

Lolwutlol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zmieszać w tym temacie pewnego globala z gównem, ale nie muszę już poprawiać. Sam już się nieźle zjebał. A więc nie będę się rozpisywał bo nie ma sensu. Tak, tutaj Owned!. Ten, który dostał bana za wyrażanie swojej opinii, ale cóż. Nie każdy rozumie, że ktoś może mieć swoje zdanie. Jeśli ktoś z rangą Global+ ma jaja to niech tego nie usuwa. Chciałem sobie "porozmawiać" z mistrzem na gg. Niestety jedyne co potrafi zrobić to zablokować kogoś. Wrzuciłem link do screena z tym na mpc po czym dostałem bana na drugie konto. Cieszę się, że zauważyliście w końcu, że mam multi acc od Sierpnia 09. Oto wspomniany ss :

84721338.png

Więc panie wielki, jeśli masz coś do powiedzenia to wal prosto do mnie, a nie ukrywasz się tam, gdzie nie mam już dostępu i Ci nie odpiszę. Mam przyjaciół tutaj, więc nawet bez rangi wiem co się dzieje. Nie, nie wiesz kto to. Jeśli to ktoś usunie to wiadomo - w końcu tutaj trzeba pisać tak, jak się podoba "pilnującym porządku".

Od razu mówię - randomy wypierdalać.

Opublikowano

Owned! dostał bana i mści się na mpc.

@down

Z tego co wiem to nie za żadną z wymienionych przez Ciebie rzeczy.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano
randomy wypierdalać.

Hipokryta.

Bana dostałeś za offtop, docinki, nabijanie postów, durne posty, krótkie posty, idiotyzm, flame wary itd. Za bana możesz podziękować mi bo wysłałem na ciebie koło 50 raportów, i tak masz szczescie, ze nie padles po 10 ^_-

To co Admin robi po za forum to jego sprawa.

Btw, nie puacz.

@iRokushou

Bo mam cos do powiedzenia, skoro nie podoba ci sie moj post to go nie czytaj, bynajmniej nikt cie do tego nie zmusza, robisz to z wlasnej nieprzymuszonej woli a skoro przeczytales cos co sie nie podoba to nie wiem jak cie nazwac by cie nie urazic.

RAsfepN.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/user/84035-naven/

Więcej tutaj.

@Osama, tak jak już powiedział, randomy cya, nie wiesz o co chodzi to po co się wypowiadasz?

@Osama2

Ale po co się wypowiadasz, skoro kompletnie nie masz nic do powiedzenia, wypowiadasz się w sprawach o których nie masz zielonego pojęcia.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Pewnie zostanie to odebrane jako spam. Nie, nie zamierzam zaśmiecać forum pisząc 40 tematów na sekundę.

Owned! dostał bana i mści się na mpc.

Trzeba zgnoić hejterów i tyle.

#Osama

Ostatnie zdanie przeczytaj

Opublikowano

Chciałbym zmieszać w tym temacie pewnego globala z gównem, ale nie muszę już poprawiać. Sam już się nieźle zjebał. A więc nie będę się rozpisywał bo nie ma sensu. Tak, tutaj Owned!. Ten, który dostał bana za wyrażanie swojej opinii, ale cóż. Nie każdy rozumie, że ktoś może mieć swoje zdanie. Jeśli ktoś z rangą Global+ ma jaja to niech tego nie usuwa. Chciałem sobie "porozmawiać" z mistrzem na gg. Niestety jedyne co potrafi zrobić to zablokować kogoś. Wrzuciłem link do screena z tym na mpc po czym dostałem bana na drugie konto. Cieszę się, że zauważyliście w końcu, że mam multi acc od Sierpnia 09. Oto wspomniany ss :

84721338.png

Więc panie wielki, jeśli masz coś do powiedzenia to wal prosto do mnie, a nie ukrywasz się tam, gdzie nie mam już dostępu i Ci nie odpiszę. Mam przyjaciół tutaj, więc nawet bez rangi wiem co się dzieje. Nie, nie wiesz kto to. Jeśli to ktoś usunie to wiadomo - w końcu tutaj trzeba pisać tak, jak się podoba "pilnującym porządku".

No przegęcie z jego strony, ktoś z taką rangą powinien potrafić się zachować.

Mam nadzieję, że administracja wyciągnie z tego konsekwencję, bo jak nie to będzie oznaczało, że aby dostać taką rangę nie trzeba mieć .... tylko znajomości- to jest tylko

moje skromne zdanie

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Cry me a river. Dorośnij ile razy mają ci wszyscy powtarzać? i komu chcesz się tu poskarżyć? myślisz że kogoś tu kręcą zaczepki dzieci z podstawówki?. Dobrze ci napisał bo zachowujesz się jak rozwydrzony gówniarz, może naucz się pierw szacunku do ludzi to potem - pogadamy. Miałeś moda to w Admins Zone wkurwiałeś wszystkich. Teraz się nie dziw i nie rób z siebie ofiary losu bo jesteś coraz bardziej żałosny.

Sam wypierdalaj, kim ty myślisz że tutaj jesteś?. Na tym forum nie istnieje coś takiego jak random i każdy jest równy. Tak samo niema "po znajomości" nic dzieciaku, dorośniesz zrozumiesz.

I nie próboj z D&G czy innych GM robić złych bo nawet 1% ich rozumu i doświadczenia nie masz, to ludzie dorośli.

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...