Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Di][Bot]Easymetin2 0.1.2.1759

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi podczas logowania na EM2 wyskakuje urser do not exit czy jakos tak

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

1.Zaraz dodam Ankietę, w której zaznaczycie czy widać wtyczkę czy jej nie widać.

2.Proszę o zdjęcie przynajmniej większej części z tych 40% w końcu wydałem już sporo modyfikacji EM2,EM2 Helper`a itp.Myślę że uzbierało by się aby ściagnąć z 120%

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak napisane i mam następujący komunikat przy naciśnięciu "Nowa Gra":

2b4f1c7568cedeeb.png

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Nie wyłączyłeś pliku metin2.bin albo źle zainstalowałeś.

DMGhack narazie nie działa al może to naprawie.

Opublikowano

Dodałem najnowszego kamermoda z wbudowanym MH i naprawiłem bug z AutoLogin

Opublikowano

Daj ktos na inny serwer !!... Limity ach limity : /

@ edit i znowu ktoś minusa Dał OMFg..

Drogie Dzieci (sam też dzieckiem jestem) ale czy Wy macie "Musk" ?

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

Opublikowano

ps19 piękny bot lepszy niz andrzeja 100% Fb, exp, auto login, zapamietuję ustawienia WSZYSTKO DZIAŁA ale czy mógłbyś zrobić coś z kickami bo wywala co 5 min około?

Opublikowano

Jak takie gowno, ktore co 5 minut kicka zrobia platne, to juz moga sobie szukac nowego zajecia, bo nikt normalny tego nie kupi. (Zeby byla jasnosc, mowie o tworcach EM2, nie o autorze tego tematu). W tej chwili nie mozna nawet skorzystac z mapki w EM2, bo co 5 minut kicka a co 15 wywala calego metina.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...