Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Easy Metin2 - Nowa Wersja !

DresiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robilem i u siostry i u mnie i zadzialalo. A po chinsku nic nie szkodzi, tzreba tylko zmienic na polski. obok HOMEPAGE jest przycisk wyboru serwera, trzeba zmienic z CHINESE na POLISH i sie pojawi po polsku.

Opublikowano

robilem i u siostry i u mnie i zadzialalo. A po chinsku nic nie szkodzi, tzreba tylko zmienic na polski. obok HOMEPAGE jest przycisk wyboru serwera, trzeba zmienic z CHINESE na POLISH i sie pojawi po polsku.

Jezu to wiem . Ale mi chodzi oto że . Odpala Mi metka przez EM2 i Mogę wybrać serwer.

Ale na paru s np 1, 4, 16 i 25 nie chce mi wejść do gry . Wybieram postać do połowy się ładuje i wywala mi metka . ; >

POMOGŁEM DAJ *5

457_1247908986.png
Opublikowano

ja mam taki problem ze wyskakuje

Hack Shield

START_SERVICE_ERROR[errorCode=204)

pomoz ktos !!!

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

ja mam taki problem ze wyskakuje

Hack Shield

START_SERVICE_ERROR[errorCode=204)

pomoz ktos !!!

Usuń folder .

C:\Metin2_PL\hshield

POMOGŁEM DAJ *5

457_1247908986.png
Opublikowano

No odjazd ten nowy em2 ; )

To Sh ; *

Super w 10 sec cala mape ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Słuchajcie mam problem całkiem już. Mam vistę. Włączam najnowszą wersję, wskazuje metin2client.bin i daję ok. Jeśli mam na miejscu folder hshield to gra się uruchamia, po napisaniu czegokolwiek wyłącza się i wyskakuje błąd hackshielda. Jeśli wyciągnę folder hshield z folderu i dam dajmy na to na pulpit to wyskakują mi po kolei 3 różne błędy o tym, że nie ma plików. I co ja mam zrobić?

@edit, chyba nei skończyłem aktualizacji. Napiszę wyniki jeśli się nie powiedzie.

Opublikowano

DC - disconnect - kickowanie :D Fajny ten nowy EM2, pewnie to przygotowania do platnej wersji.

k masz + xD a co do EM2 to fajny fajny i pewnie reklama taka przed wprowadzeniem platnej wersji, powiem wam ze nawet bym sie skusil gdyby był płatny lecz tylko wtedy gdy dodali by wywalanie drobnych ryb / farb itp ;p

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

A Wiesz moze czemu mnie kicka na dmg ??

Powiedzcie mi, co to jest ten dmg hack i jak działa?

2. Na fishbocie jak skończy mi się przynęta, postać idzie ją kupić i jak wraca na miejsce wyskakuje błąd bota że nie można lowić w tym miejscu, po czym automatycznie się stopuje. Gdy wcisnę Play to normalnie łowi. Wie ktoś czemu i jak to naprawić?

3. Expiąc na pustyni szamanem dostaję dc co jakieś 3-5 min. TYLKO na pustyni. Jak to naprawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...