Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dagger Vs Mental ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo !

Chciałem was zapytać o to kto jest lepszy ?

Dagger czy Mental ?

Obecnie posiadam daggera skile m6+ lv 40 ..

I powiem szczerze ,że ta postać nie co mnie nudzi ; //

od niedawna zaczął mi się podobać wojownik mental :)

Mogę zawsze zdecydować się na granie jakąś inną postacią ^^

Kiedyś gdzieś na jakimś forum widziałem ,że ktoś założył temat .

kto jest lepszy ?

Jakiś użytkownik odpowiedział ,że 1 wybór postaci jest najważniejszy ..

Moim pierwszym wyborem był wojownik body ..

ale mineły jakieś 2 lata i mi się znudził ; //

Potem była ninjia ..

Następnie sura bm :)

Nawet sura wp. :)

Shamanem próbowałem grać na priv. ale to postać nie dla mnie ; //

oto moje poglądy ..

Wojownik Body - szybki ,fajny, dobry w pvp możliwe ,że jeszcze bym se nim zagrał ^^

Wojownik Mental - troszke wolniejszy ale pro do exp. a w pvp sobie radzi ;D

Sura weapon - ciekawa postać , kox do expa .. ale brakuje mi czegoś w tej postaci ; //

Sura Black Magic - Przez jakiś czas podobała mi się ta postać ,kox w pvp . i ogółem jest spoko ;D

Ninjia Dagger - nie wiem co tak naprawdę chcem osiągnąć tą postacią ... ,nie wiem co trzyma mnie przy niej ; // może tylko skile =.=

Ninjia Archer - Postać bardzo mi się podobała jak byłem mniejszy ale z czasem zaczoł podobać mi się dagger ..

Na temat Shamana nie bende się wypowiadał ponieważ nie wiem za dużo na temat tej postaci ..

Poszukuje postaci z Którą przyjemnie bendzie mi się expić :) oraz bendzie dobra w pvp ..

Prosze o Profesjonalne wypowiedzi ..

Chciałbym wiedzieć jak dostosować daną postać do Super pojedynków jak i zarówno super zdobywania doświadczenia ..

Jakie itemy kupić ? (,żeby postać była dobra w pvp jak i zarówno w pvm )

na jakim serverze grać daną postacią ? (,żeby ku,eq nie było drogie nie aż tak drogie )

Kasa napewno bendzie ..

Jeżeli możecie to dorzucie coś od siebie :)

Polecą 5-tki oraz + bądź -

Dziękuje z góry za pomoc :)

bleach%20tag.png
Opublikowano
Wojownik Body - szybki ,fajny, dobry w pvp możliwe ,że jeszcze bym se nim zagrał ^^

hahahahaha body to najgorsza postac do pvp

polecam sure jest najlepszy w expieniu a i jest wiele lepszy w pvp od wojow

Opublikowano

Up HAH albo jesteś taką ciotą albo się ci patelnia odbija którą matka cie biła ^^

No nie wiem ja za Ciebie bym wziął wp albo body :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Jeśli do expa i pvp to myślę, że mental. Dagger bardziej pvp chyba, że masz dużo kasy na ks poli i marmury. Jeśli nie to mental - nie trzeba dużo wydawać, dużo można zarobić i w pvp wystarcza bony na ludzi :) Tyle, że mental się może szybko znudzić

Opublikowano

Zalezy od Eq jak masz ponizej 50kk na start to wybierz daggera jak powyzej 50 wybierz mentala ;)

PAmietaj o EQ +9 + skille min. m3 ;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

no właśnie sam nie moge się zdecydować ; //

Mentalem tak fajnie się expi .. ^^

A z poli fajnie się expi daggerem ? bo narazie mam na 10 xD

bleach%20tag.png
Opublikowano

Wybierz mentala ; ) 100% lepiej bedzie Ci się gralo.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Polecam mentala :) Ale na niego dużo kasy idzie, wiem z własnego doświadczenia.

Komplet ku + mistrz poli kosztuje mnie dziennie 7kk, dagiem komplet ku na 73 lvlu kosztować będzie może max 700k i to przy rozrzutnym kupowaniu ku (bez szukania tańszych, kupujesz w 1 napotkanym sklepie)

Chociaż jeśli grasz na DMG to szybko można daggiem wbić ten 65+ bez żadnych poli itd, nawet jeśli ma się średnie eq. :)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

mental to najnudniejsza postać w grze!

Bierz woja body bo po 70 na pvo bawi się z mentalem a exp jest fajny i szybki.

Jeśli chodzi o dagger a mental to dagger lepszy

Opublikowano

Polecam Surke WP .

Tylko musisz wbić ją na 60+ aby odkryć prawie wszystkie możliwości tej postaci, gdyż dopiero po 4M staje się ona potężnym koxem . ;)

Jeżeli byś chciał coś więcej na temat surki [ build , gdzie expić ] zapraszam na pw ;)

L a y s .

Opublikowano

Według mnie dagger to postać dobra tylko do pvp i to na wyższym lvl u którego nie łatwo jest wbić, a mental jest niezły w pvp w expie też dobry ale potrafi się szybko znudzić bo jest troche "mułowaty" ^^ Ja osobiście gram bodym i jest dobry w expie i pvp ale przedewszystkim nie jest tak nudny jak mental. Ja bym Ci radził wrócić do bodego. pozdro:)

18706.png<3

14098768.jpg

Poprosze +

:D

Opublikowano

@Up

Jesteś po prostu śmieszny... widać że dobiłeś bodym max 30 lvl z czego latałeś z fmsem/ribem +4/5 i nie potrafiłeś dobrze skilli rozdać... bo jak dobrze rozdasz skille bodym to wymiata na pvp. Build można również zrobić na exp... tylko ciężej to idzie niż mentalą...

@topic

napisałeś że mógłbyś zagrać jeszcze bodym, a że mental ma taki kox exp, jeżeli chcesz dobić wysoki lvl ale ze średnim pvp (co może się zmienić na wyższych lvlach) wybierz mentala. Body to kosiara kasy trzeba wydać dużo kasy na poty+ dobra zbroja+tarcza+itemy na hp to od chu kasy ale za to ten dreszczyk jak się expi ahhh :).

Mentalem expi się dość prosto, kasa hmmm... wystarczy wydać na dobrą broń tarczy ani zbroji nie potrzeba z dobrze wymaxowanym silnym. Poprostu jeżeli chcesz "przeżyć" coś w grze wybierz bodego a jeżeli chcesz odpocząć sobie to mentala (spacja, koń, silne, koń, spacja itd.). Co do dagger vs mental to nie mam wypowiedzi :(

@down

grałeś surą bm i myślisz że z daleko da się wszystko załatwić?

Otóż mylisz się bodym na najnowszym serwie 31 lvlem z ribem +5 śr 16% rozwalałem sure 31 lvl z fmsem +3 i duszkiem na m :)

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...