Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Komenda Na Każdego Priva

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż jak wczoraj Farcoral Napisał o komendzie która działa na każde privy przez co rozwala serwa np daje GM mod czy coś w tym stylu nikt w to nie wierzył lub

mówił że to tylko my widzimy lecz to nie prawda universemt2 świetny niemiecki metin podobno najlepiej zabezpieczony priv 7 nowych mapek itp 3 osoby na serwie użyły tej

tajemniczej komendy ja jej nie znam ale udało mi się skorzystać , zdążyłem dać sobie Lv a potem ta sama osoba co się bawiła wyłączyła serwer . Jeśli ktoś niewierzy potem dodam ss

z postaci na której grałem 15 min a jest 99 Lv kto grał teraz na universe może to potwierdzić.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No własnie i przed chwilą to sie stało to był świetny serwer . Najlepiej jak ktoś się wypowie co grał przed chwilką i to potwierdzi

Opublikowano

Atak byl rowniez na moje servery: NovaMt2 Orion i Sirius

Dzieki Kolegom "nie tylko po fachu" z serverów teamu Avalon udało nam się ja zablokowac

Komende wpisywalo sie na kamer modzie stad moje slowa skierowane do kamera:

Powinienes sie sukinkocie smarzyc w piekle bo jedyne co robisz tym swoim zjebanym modem to niszczysz rynek metin2

Opublikowano

tak samo było z 1 Hit Killer niby był filmik na YT na koncu non-public a na nastepny dzień już na mpc , tak samo będzie teraz

Opublikowano

Napewno nie od włamania do bazy zauważ sobie że to stało sie tak nagle na metin2mod prawie wszysktkie serwery pl off z jednego powodu

Opublikowano

tak samo było z 1 Hit Killer

No tak ale po to forum powstało. Multi Player Cheats mówi samo za siebie. No ale racja lepiej żeby nie było takiego tematu: [Tut] GM Mode

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

właśnie macie zły tok myślenia... Wiadomo, że Ymir (twórca plików) zrobił sobie tylną furtkę do plików metin2. Jedna lub dwie ukryte komendy i mają władze nad wszystkim. Niech opublikują te komendę to się zablokuje w game i po problemie.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

no dajesz ; p

Ha ha . Wiedziałem , że znajdzie się pierwsza , lepsza osoba na tą komendę . On poda pewnie jakieś gówno na coś innego . Na coś co wam zjebie postać .

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Widocznie jest jakaś luka w plikach serwerowych, nikt nad nimi poważnie nie pracował żeby wszystko zabezpieczyć. Wątpię żeby istniała komenda na wł GM moda z pozycji clienta (w tym przypadku kamermoda)

Opublikowano

żenada chciałbym sobie pograć na jakimś servie a tu dupa jakieś dziecko neo bawi się i jest z siebie zadowolone i prawie all servy rozwala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...