Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Doładować NX

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

Ale tu musisz wiecej czekac jak np robisz przelew przez poczte. Najlepiej to kupic doładowanie za 150 zł, mamy 30 gratis i zamawiamy 2x16.400 k nx.

Opublikowano

Co daje nam pierwsze doładowanie NX?

Niezależnie od kwoty doładowanie dostajemy range Copper i możemy grać na serwie Charlie

Wykryłem mały/duży błąd to jest chyba Platinium a nie charlie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierwszy link w Tutcie nie działa

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main

to jest poprawny do strony nexona

btw

ha ha ha jak to śmiesznie zobaczyć jeszcze się na -Matt-cie xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mam pytanie odnoście doładowania w ERA( T-Mobile) . Jakiś rok temu próbowałem doładować NX za pomocą rozmowy telefonicznej, wszystko poszło dobrze tylko że NX nie było. Dopiero po jakimś czasie dowiedziałem się, że ERY to nie obsługuje. Czy teraz jest dostępna już ta opcja w tej sieci ?

POMOGŁEM? DAJ + !

• 9 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam pytanie przez rozmowę telefoniczną jak ma się w Orange 25 zł i chce kupić przez rozmowę telefoniczną za 5 Euro NX to będzie się dało czy trzeba mieć Euro na koncie?
I czy bardziej się opłaca rozmową telefoniczną czy przez SMS?

xh56.png

Opublikowano

Mam pytanie przez rozmowę telefoniczną jak ma się w Orange 25 zł i chce kupić przez rozmowę telefoniczną za 5 Euro NX to będzie się dało czy trzeba mieć Euro na koncie?

I czy bardziej się opłaca rozmową telefoniczną czy przez SMS?

Jak chcesz mieć euro na koncie -.- ? Musisz sobie wyliczyć dokładnie ile to jest te 5 Euro. Lepiej mieć więcej trochę. Opłacać to wychodzi prawie to samo. Telefonem trochę bardziej się opłaca, a sms`em wygodniej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak chcesz mieć euro na koncie -.- ? Musisz sobie wyliczyć dokładnie ile to jest te 5 Euro. Lepiej mieć więcej trochę. Opłacać to wychodzi prawie to samo. Telefonem trochę bardziej się opłaca, a sms`em wygodniej.

Dobra dzięki.Chyba skorzystam z wersji SMS'owej.I jeszcze za reklamy trochę będzie NX

xh56.png

• 6 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...