Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung Avilla

Thunder

Czy Samsung Avilla to dobry telefon?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Samsung Avilla to dobry telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest dobry sam go mam około 5 miechów i nic się nie psuje.Łatwo edytować ustawienia softa np. głośność muzyki.

jedyny minus to to, że nie ma wi-fi, ale przynajmniej opera dobrze działa.

xD

262xro2.jpg

xD

Legenda
Opublikowano

Ja mam Avilke z GPS.

Jedyne co mi się zepsuło to przycisk back ;>

Oddawałem do salonu Ery był na gwarancji na drugi dzień mi dzwonią że mam po telefon jechać.

I wszystko działa tylko go sformatowali i przy formatowaniu usunęli SimLock'a ale nie o tym mowa.

Telefon polecam, jest pełno softów zmodyfikowanych, gry i aplikacje także zabawy bez końca.

GPS działa w stu procentach.

Awaryjność telefonu też jest mała jedyne to mi się tylko klapka porysowała od kluczy bo trzymam w kieszeni.

Ekran dotykowy także działa bez zarzutów, a więc jednym słowem

Polecam !

Opublikowano

Mam ten telefon i jest dobry , aczkolwiek polecam wziąć coś lepszego.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Bambus daj se siana pewnie nie miałeś nawet Avili w rękach .A jak miałeś to pewnie jak ci sie przyciął to go roz*****eś o ściane myśląc że zadziała i tu twoje rozczarowanie o.O .Moim zdaniem Avilka jest bardzo dobra jak spirytus :D ,sam ją posiadam i jestem zadowolony, jedyna wada to trochę słaby procek ;/.Samsung Galaxy S polecam proc 1Ghz i wymiata :P podobny do Avili

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

Bambus daj se siana pewnie nie miałeś nawet Avili w rękach .A jak miałeś to pewnie jak ci sie przyciął to go roz*****eś o ściane myśląc że zadziała i tu twoje rozczarowanie o.O .Moim zdaniem Avilka jest bardzo dobra jak spirytus :D ,sam ją posiadam i jestem zadowolony, jedyna wada to trochę słaby procek ;/.Samsung Galaxy S polecam proc 1Ghz i wymiata :P podobny do Avili

hah! masz odemnie limit plusow :D

Opublikowano

Ja miałem w rekach i dla mnie troche badziewny telefonik. Miałem kupić ale:

1. Mało funkcji

2. cichy głosnik

3. taki brzydkii ;D

Ja Ci polecam nokie 5530. Sam ją mam. Zalety:

1. Ma wifi

2. Głośno gra. Głosniki stereo

3. Duzo funkcji

4. Łatwa obsługa

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja miałem w rekach i dla mnie troche badziewny telefonik. Miałem kupić ale:

1. Mało funkcji

2. cichy głosnik

3. taki brzydkii ;D

Ja Ci polecam nokie 5530. Sam ją mam. Zalety:

1. Ma wifi

2. Głośno gra. Głosniki stereo

3. Duzo funkcji

4. Łatwa obsługa

Chciał bym zauważyć, że nowa Avila kosztuje 350 zł . a nokia 700zł :) Jest różnica.

A co do Avili:

Telefonik mam od pół roku, nie narzekam, polecam kupno ; ]

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

2xUP ja swojego 5530 2-tygodniowego (jak nówka) wylicytowalem na allegro za 450 zl ;] Więc nie lepiej dołożyć te 100 zl?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Polecam Aville poniewarz

Latwy w obsłudze

ma dosyc dobry aparat jak na 3.2 mpx

pójdą ci kazde gry jakie chcesz

bateria dlugo trzyma mi jakies 5 dni nawet jesli gram

duzy ekran dotykowy ladny obraz itp

moge tak wymieniac duzo pozytw do woli ale nie mam czasu

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Miałem avile jakieś +/- 5 miesiące temu...sprzedałem go po tygodniu.Poczytaj sobie nawet na forach internetowych i w recenzjach jak ludzie skarżą się na wieszanie.... ;) Możliwe, że dali jakieś update do nowszych modeli. Z Twojej odpowiedzi wnioskuje, że ładnie się obchodzisz z telefonami. Do ręki bym Ci nie dał nawet atrapy Simensa A60

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Jak masz kupować za 300 zł dobry telefon z dotykowym ekranem, to kup htc smart, lub poluj na :

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=htc+wildfire&category=165

Innym razem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kumpel go ma , dużo opcji ma ten telefon ale szybko się nudzi :D. Ja tam mam HTC Smart'a i nie narzekam :D

Co cię nie zabiję, to cię wzmocni

Ghwww Healer 91 <3

D

A

J

P

L

U

S

A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...