Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Botowanie wizardem

Homster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zacząłem grać wizardem, ale nigdy wcześniej takim buildem nie grałem, dlatego nie wiem na jakich mobach go zostawiać tak żeby jak najmniej padać... mam teraz 28lvl

Lepsza Europa czy Chiny?

Proszę o pomoc osoby, które też grają/grały taką postacią.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

usunieta by MIKE

Opublikowano

hey a jak ja teraz mam 36lvl wizz+cler to na czym go mam stawiac bo jak na kokoru to padam od(party) mobka i giantow. chyba ze sam expie to wtedy ledwo co nei padam, a tak to na jakich mam expic??

@down

a tak dokladnie to na jakich?

Opublikowano

wiza puszczaj na mobach co atakuja magia , ja mam wiza + cler 55 lv i spokojnie puszczam na planarach

@UP

ty mozesz spokojnie bocic w dh na Earth Taoist i Earth Magician

xX_DevilGoku_Xx.png
Opublikowano
ja pierdole... z 10 jak nie wiecej bylo takich tematow, kurwa ustaw se gdzie chcesz...

dziękuje ci za wyczerpującą wypowiedź, która rozwiązała mój problem... Chyba nie przeczytałeś całego mojego postu, napisałem, że oczekuje odpowiedzi od doświadczonych graczy, a widzę, że ty do nich nie należysz, nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Myślisz, że ja jestem jakimś noobem, który wczoraj ściągnął silka i pierwszy raz gra? przykro mi koleszko, ale gram już w tą grę bardzo długo, ale nie grałem jeszcze wizem więc skąd mam wiedzieć jak bota pod niego ustawić? A nie chodziło mi tylko w temacie o to, na czym teraz go puszczać, ale chyba są jakieś standardy, gdzie się wizarda zostawia na danym lvlu...

dlatego oszczędź sobie takich zbędnych, nic nie znaczących postów w przyszłości -.-

usunieta by MIKE

Opublikowano

Moby magg atk to podstawa

imo najlepiej jakoś dobić ten 40 i z rd to to już np

3-4 lvl moby słabsze

dobbry staff nie zaszkodzi oczywiście lc off

najlepiej chińskie moby :>

• Dodaj nową pozycję...