Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bardzo Latwe Zarabianie ..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym opisać latwy sposób na zarobienie około 50kk w 4-5 dni a wiec tak .. Potrzebujemy :

-2 postacie 30lvl +

-1 postac 25 lvl ninje dagger lub woja mentala 25 lvl

-Duzo wolnego czasu (jezeli bedziecie mieli ta ninje )

-DMG

-EM2

A wiec tak 2 postaciami 30 lvle wystawiam fb .. na 48 h .. Po lowieniu mamy okolo 15-25 malzy ... Mamy z tego kolo 10kk (zaleznie od cen rynkowych. W tych 2 dniach powinnismy ninja dagger wydropic okolo 30 medali (ninja dagger) , 60 (wojem mentalem na em2) Medale sprzedajemy od 100k -400k (zaleznie od cen rynkowych ) i mamy z tego 20-30kk .i tak non stop :) az wkoncu uzbieramy sume taka jaka chcielismy

ps.Ninja dagger dropimy w latwym lochu tam gdzie jest boss

Opublikowano

Ale TUT lol człowieku jestes lepszy niż andrzejt17!! Było stare i każdy o tym wie i można na tym zarobić dużo więcej i wcale nie trzeba takich charów ani DMG

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

Był już taki tut a właściwie 2 tuty bo zarówno o łowieniu małży jak i dropieniu medali. Wstrzymam się od oceny. Aha i lepiej wbić 28-30lvl daggerem i iść do bossa trudnych. Ja tam śmigam na 28lvl, mam 6,5k hp i 240 defa i medale ładnie lecą. Oczywiście chmurka na m4. Czasami dedam ale dopiero jak małpy mnie dogonią.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Ciągle łowic i łowic mało opłacalne bo boty cały czas selają małże ^^ lepiej pójść na metiny mój rekord w dzień 2 ku aura 2 duchowe berek wirek (te droższe)

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Medale i małże tanie są. Już się nie opłaca ich sprzedawać :) (TZN. nie ma takich zarobków jak dawniej ;) )

fiiilm.gif
Opublikowano

To juz lepiej wyexpic/prowadzic sure WP do 54-56lvl i siedziec nim u lorda. Dziennie gralem po 4h i w ciagu tygodnia z 2x dropem mialem ~1000 medali 20-25 kamykow.

CandyLongju:

Gyarto 116lvl+ - Cash char.

BuffaGyarta 98lvl+ - Buff char.

Dropczykijl 100lvl+ - Funny char - full pvp eq.

OFF - NIE POLECAM SERVA, ZBANOWANY ZA ROZWALENIE KRISSA (METALKIL) W PVP.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...