Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dobrze Zarobić Na Em2?

MaTi781

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym pokazać jak szybko możemy zarobić na EM2.

Sposób 1

Możemy zarabiać na małżach, ale jeśli to robimy to możemy zarabiać dużo szybciej.

-Zbieramy cały ekwipunek małży.

-Wystawiamy sklep cały w małżach, ale kilka z nich wystawiamy drożej niż resztę np. Mamy wszystkie małże po 1 700 000 (1,7kk), to 5 z nich (nie mogą być koło siebie) wystawiamy za 17 000 000 (17kk).

I tu jest tak : Gdy ktoś szybko kupuje to patrzy na cenę pierwszego małża, a resztę kupuje jak leci. Dlatego może się nadziać na naszą pułapkę. ;) Wtedy zarabiamy 17kk za 1 małża. To chyba dużo. :rolleyes:

Przeliczając,

jeśli wszystkie małże wystawimi za 1,7kk to zarobimy : 1 700 000 x 40 = 68 000 000

jeżeli natomiast będzie 5 małże za 17kk i reszta za 1,7kk to zarobimy : 1 700 000 x 35 + 17 000 000 x 5 = 144 500 000

Chyba się opłaca. Oczywiście zawsze jest ryzyko, że się nie sprzedadzą. Ale mnie się to sprawdza w 80%.

Sposób 2

Zostawiamy w Imha dropera od 14 do 16lvl. Dodajemy go do jakiejś n00bskiej gildii i ustawiamy, żeby oddawał expa. Musimy także ustawić, aby ignorował przedmioty typu miecz +0 glewia +0 i różne bronie/zbroje od 1 do 36lvl OCZYWIŚCIE Z WYJĄTKIEM BRONI NA 30 LVL :rolleyes: To właśnie na nich opiera się nasz zarobek. Dropią także języki, Sun Zi, srebrne, ebo, ale jeśli mamy farta do średnich to zarobimy bardzo szybko ;).

Sposób 3

Robimy 1lvl, jeśli dostanie miecz z bonem ( nie ważne jakim) to oznacza że postać ma szczęście, jeśli nie - usuwamy postać i robimy nowe, aż do skutku. Najlepiej zostawić 7lvl-10lvl i expić na psach, dzikach, wilkach itp.. Do tego jednak trzeba znalezc jakaś gildie, która nas przyjmie ;). Jak się nam nie uda. To droper dobija 15 i robimy nowego.

Zarobek polega na tym, że lecą itemy z bonami 1k,1,5k,2k PŻ. Jest to bardzo dobry zarobek, jak pewnie zauważyliście wiele osób z niego korzysta.

Sposób 4

Musimy mieć dropera 16-18lvl. Zaznaczamy w EM, żeby nie zbieral broni/zbroji od 1 do 42lvl i idziemy dropić medale. Jest to dobry sposób. Bez 2x Dropa po 24h mialem juz 25-30 medali. Ten sposób ma jednak swoje wady. Wystawianie medali trwa dość długo i medale nie są zbyt drogie. Ale co kto lubi ;).

Sposób 5

Stawiamy bota w mieście, najlepiej tam gdzie jest najwięcej ludzi i czekamy aż ktoś wywali jakiś item, wtedy nasz bot zbierze nam go automatycznie. Wedlug mnie ten sposób nie jest za dobry. No ale....

Sposób 6

Wbijamy 45-50lvl wojem-najlepiej mentalem, będzie po prostu łatwiej. Idziemy na ezo koło świątyni i dropimy Księgi Klątw, jak mamy szczęście to w godzinę możemy wydropić nawet od 3 do 5 sztuk. Stawiamy takiego dropera na 24h i mamy 50kk+. Zalęzy po ile są Księgi Klątw na waszym serwerze.

Sposób 7

Instalujemy dmg i chodzimy na metki ;). Jeśli masz chęci to chyba najlepszy i najszybszy sposób żeby zarobić. Do tego uruchamiamy zoom hacka i nebel hacka w MH i oddalamy dość daleko. To nam ułatwi szukanie metinów. ;)

Ciągle edytuje i dodaje nowy sposób. Mam nadzieję, że się przyda.

Doceńcie moją pracę. ;)

Pozdrawiam MaTi781

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

były podobne ale łap + za chęci

Jeśli Wszystko Działa Daj PLUSA

[Tut] New Easymetin2 Na Hsiii

http://www.mpcforum.pl/topic/212977-tut-new-easymetin2-na-hsiii/page__p__1439264#entry1439264

Nowy Dmghack Pod EM2 na HS3

http://www.mpcforum.pl/topic/213196-nowy-dmghack-pod-moje-em2/page__p__1440761#entry1440761

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bylo już ;) Ale komuś na pewno pomoże!

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

U mnie działa całkowicie ;) w tydzień poleciały mi jedne buty 2k PŻ jeden naszyjnik 2k PŻ i kilka itemkow 1,5k, 1k i 500 PŻ ;)

ZBIERAM +.

Opublikowano

Po cholere robic mase identycznych tematow i jak debil liczyc na + ? Te forum coraz bardziej mnie dobija, samoe neo kidy juz wchodza.

Opublikowano

Po cholere robic mase identycznych tematow i jak debil liczyc na + ? Te forum coraz bardziej mnie dobija, samoe neo kidy juz wchodza.

Szukałem takiego spisu i nie znalazłem nic (jedynie pojedyncze sposoby). A poza tym jak ktoś zaczyna "swoją przygodę" z EM2 to taki temat mu się przyda.

ZBIERAM +.

Opublikowano

Odświeżam.

ZBIERAM +.

Opublikowano

Tutek taki, sobie..

Nie skorzystam ale dam Ci plusa, bo chyba się napracowałeś.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Tego szukałem. Dzięki takim użytkownikom rozwija sie MPC Forum. Wszystkie inne poradniki były dla mnie po prostu nie czytelne. Wielki dzięki wielki + dla ciebie. Trzymaj tak dalej.

Opublikowano

Do sposobu 3, na takim lv można zamontować eq + 6 z jakimś pż 1000 - 2000 i na mh z dmg bodkiem isć na m3. wczoraj byłem a drop ładny. W 2h 4 jesionki (jeden z -) ribek 20% obr bez - i mnisia 1500 hp.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Dzięki, słuszna uwaga ;D Ale wydaje mi się, że dodałem sposób z Imha.

ZBIERAM +.

Opublikowano

Odświeżam - może jeszcze komus sie przyda.

ZBIERAM +.

Opublikowano

zbiór ładnych sposobów na zarabianie wszystkie przetestowałem ale i tak dh jest najlepszy i najtańszy :D

DH?? masz na mysli hack do kopiowania itemow?

ZBIERAM +.

Opublikowano

Sposób 3

Robimy 1lvl, jeśli dostanie miecz z bonem ( nie ważne jakim) to oznacza że postać ma szczęście, jeśli nie - usuwamy postać i robimy nowe, aż do skutku. Najlepiej zostawić 7lvl-10lvl i expić na psach, dzikach, wilkach itp.. Do tego jednak trzeba znalezc jakaś gildie, która nas przyjmie . Jak się nam nie uda. To droper dobija 15 i robimy nowego.

Zarobek polega na tym, że lecą itemy z bonami 1k,1,5k,2k PŻ. Jest to bardzo dobry zarobek, jak pewnie zauważyliście wiele osób z niego korzysta.

Nie dziala :) 48 h na 3 postaciach wszystkie wylosowaly eq z bonem na starcie i nic ani jednego itemka z pztem .

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano
Sposób 1

Możemy zarabiać na małżach, ale jeśli to robimy to możemy zarabiać dużo szybciej.

-Zbieramy cały ekwipunek małży.

-Wystawiamy sklep cały w małżach, ale kilka z nich wystawiamy drożej niż resztę np. Mamy wszystkie małże po 1 700 000 (1,7kk), to 5 z nich (nie mogą być koło siebie) wystawiamy za 17 000 000 (17kk).

I tu jest tak : Gdy ktoś szybko kupuje to patrzy na cenę pierwszego małża, a resztę kupuje jak leci. Dlatego może się nadziać na naszą pułapkę. Wtedy zarabiamy 17kk za 1 małża. To chyba dużo.

Lepiej wystawiac po 1.777.777 kk a co 4,5,6 za 17.777.777kk na to bardziej mozna się nabrac praktycznie nie widac róznicy tych 10 kk :P

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Lepiej wystawiac po 1.777.777 kk a co 4,5,6 za 17.777.777kk na to bardziej mozna się nabrac praktycznie nie widac róznicy tych 10 kk :P

Może i tak, ale mi jakos wygodniej wystawiac malze po 1.700.000 niz 1.777.777 co kto lubi ^^

ZBIERAM +.

Opublikowano

Odświeżam. Może jeszcze komuś się przyda.

ZBIERAM +.

Opublikowano

Mój zarobek to:robimy postać +30lvl najlepiej ninje dager z dmg i ustawiamy na dzikich generałach,lucznikach. W 1 dzień dropło mi 14fmsów, 2 marmury, buty 1k pz, naszyjnik 500pz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...