Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Konto Jak Je Ukraść?

bonio12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie chodzi o to ze wczoraj jeden gosc dal mi za free sure BM 61 LvL bez eq i bez maila i ja jestem pewien ze jak przeloze eq i bede gral ta sura to odzyska pasy i mnie okradnie.

Ale ja chce go jakos przechytrzyc i chodzi mi o to czy jest jakas szansa zebym mu zbugował maila czy cos aby nie mogl odzyskać pasów, lub mail zmienil mi sie na moj ? bo mam konto 61 ale nie wiem co zrobic bo wiem ze jak zaczne nim grac to gosc mnie okradnie.

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam !

Opublikowano

na czym ma emaila? ;]

Witam
mam pytanie chodzi o to ze wczoraj jeden gosc dal mi za free sure BM 61 LvL bez eq i [color="#FF0000"]bez maila[/color] i ja jestem pewien ze jak przeloze eq i bede gral ta sura to odzyska pasy i mnie okradnie.
Ale ja chce go jakos przechytrzyc i chodzi mi o to czy jest jakas szansa zebym mu zbugował maila czy cos aby nie mogl odzyskać pasów, lub mail zmienil mi sie na moj ? bo mam konto 61 ale nie wiem co zrobic bo wiem ze jak zaczne nim grac to gosc mnie okradnie.

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam ! 

Czytaj ze zrozumieniem ...

Bug na emaila już nie działa :/

Opublikowano

Usuń mu postać, napisz mu ,że już go tam urządziłeś, dałeś armora +9 i jakiś tam miecz +7,8 żeby się nie skapł, po czym on wchodzi i ? ZONG hahahahaha

Opublikowano

Pech musisz oddac konto / nie wchodzic na nie !

Nie przekładaj Eq bo jee stracisz ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Czekaj na zmianę meila, jak nie to nie przekładaj eq itp.

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Mam nadzieje ze już zmieniłeś passy, najlepiej zmienić maila i czekać aż się zmieni i wszystko, postać twoja tamten jest bez niczego ^^

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Bądź Polakiem - zrób sam na siebie screeny, podawaj się za GMa, kradnij, oszukuj !

Masz być patriotą - sam nie będziesz miał to innemu tez nie daj !

Nachapaj się jak tylko możesz :D

Opublikowano
Bądź Polakiem - zrób sam na siebie screeny, podawaj się za GMa, kradnij, oszukuj !

Masz być patriotą - sam nie będziesz miał to innemu tez nie daj !

Nachapaj się jak tylko możesz

Opanuj się, na końcu tacy zawsze zostają bez niczego ;) Tak jak już mówiłem, czekaj na zmianę maila!

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

jeśli nie zaakceptuje zmiany emaila to po prostu graj na haxach by postać dostała bana ;] innego wyjścia nie widze. nikt za free nie oddaje 61 lvl

Opublikowano

to jest dobry trick na kradzież

On liczy na to że tam itemki włożysz.

Kasuj postać

Opublikowano

podexp się poki możesz i poprubuj wpisywać passy do dozo może zgadniesz i eq jego twoje

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej napisali ;)

czekaj na zmiane e-mail bo nic narazie nie zdziałasz :)

Mi jak ktoś kradł konta przez k-loggera ..

to przychodził mi link ,że zostanie zmieniony e-mail ..

i ,że mam potwierdzić ..

i nie było innego wyjścia od potwierdzenia które wgl. nie działało =.=

i bodejże po jakimś czasie jak on nie za akceptuje to zmiana e-mail bd udana ;)

Licze na - ;)

bleach%20tag.png
Opublikowano

ok

dzieki koledzy skoro nie ma żadnych chwytów :D to bede czekał az zmieni maila bo eq nie przeloże a postaci nie idzie usunac bo nie ma kodu do usuniecia :)

dzieki wszystkim za pomoc :)

pozdro

Opublikowano

ok

dzieki koledzy skoro nie ma żadnych chwytów :D to bede czekał az zmieni maila bo eq nie przeloże a postaci nie idzie usunac bo nie ma kodu do usuniecia :)

dzieki wszystkim za pomoc :)

pozdro

Sprawdź czy nie zrobił kodu usunięcia postaci : 1234567 xDDD

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

Wes bij tą postacia z dmg i nagraj to z drugiej postaci jak koles zmieni haslo to wyslesz filmik i wtedy koles i tak konta nie bedzie mial ;d

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...