Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Triadica

PRO user

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam czekam... Tobie też to radzie :) A w między czasie pograj sobie na jakimś 4Funie. Pozdrawiam KeFeK

Ps. Jakoś nie wierze w to, że szybko włączą.

kefek.png

Tiveria.pl

Opublikowano

ja też czekam na ON. i ciekawe czy będa stare konta... fajnie sie gralo daggerem :D 76lv stal +9... smoczki +9 kd +5 xD . ale poczekamy zobaczymy :)

sygnaq.gif

Metin2PL ; Almanach [s7] ; Mightyena ; Dagger ; Lv 25+ xD ;ON

Tiveria ; Sensual ; Dagger ; Lv 80 xD ON

Opublikowano

Serwer on już niedługo z tego co piszą. Ja też czekam na otwarcie serwera. Trzeba wkoncu troche poexpic i wogole grota czeka. Do tego powrot starej ekipy. Znowu te rozmowy na vt o różnych dziwnych sprawach i wogóle. Ta zabawa, wojenki, a nawet stanie w miescie ma swoją magie na tym serwerze. Wszystkich gorąco namawiam na granie na tym serwerze.

Pozdrawiam Toruniak

Opublikowano

Serwer ma być On podobno do końca tego tygodnia, bo z tego co mówił tiveria.pl to prace są na etapie wykończeń, a problem z kartą graficzną PODOBNO rozwiązany :)

Pozdrawiam

iLoveSex

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

Jednak dobrze by było gdyby tiviera team powiedzieli nam kiedy.. Bo serw miał wystartować mniej więcej do 12h od kąd grafik dostałby kartę.. A dostanie ją.. Nie wiadomo kiedy -,-

Failem jest już to że w niedziele miał wystartować.. Zbliża się środa a nawet str. nie ma którą nam obiecywali.. -,-

1309426269-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Jednak dobrze by było gdyby tiviera team powiedzieli nam kiedy.. Bo serw miał wystartować mniej więcej do 12h od kąd grafik dostałby kartę.. A dostanie ją.. Nie wiadomo kiedy -,-

Failem jest już to że w niedziele miał wystartować.. Zbliża się środa a nawet str. nie ma którą nam obiecywali.. -,-

No wiesz racja. Trochę nie tak ale trzeba być cierpliwym i czekać już tyle przeczekaliśmy wytrzymamy jeszcze a serw. zapowiada się obiecująco ;]

pozdr. xLovEx ; **

zbieram + :D

Opublikowano

Już robi się nudne to czekanie nie wiem co o ty myśleć :angry: czy nas olewają czy naprawdę mają kłopoty bo chyba dostać {kupić} karte graficzna to nie jest problem w dzisiejszych czasach

95 % Użytkownik tego forum nie potrafi grać bez cheatów jeżeli należysz do tych 5% którzy potrafią grać tak samo dobrze jak na cheatach to wklej to na swoją sygnaturkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...