Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Mod] Metin2 Kamermod - Nowe Funkcje :)

Misiekantos253

Funkcje  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? ci si? nowe funkcje w modzie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, nie da sie dodac wh do tego modzika. Mam juz opracowane okienko tego mh w buffem ale jesze mam problem z dopaskowaniem kodu z buffbota do okna mh, ale zbliza sie weekend wiec mysle ze w sobote powinienem upnac moda z buffem w 1 oknie. A do tych co ich kicka wystarczy storrentowac metina i wrzucic kamermoda bez folderu hshield do metka i wszystko bedzie smigac.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, nie ma. To jest jak kamer mod. Będzie wywalać.

Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Mam mały problem . Jak włączam to od razu mi się metek wyłącza .. czemu tak jest?

Skur****** z GameForge !!!!!!!!!!!!!

8 BANÓW

banbane.jpg

Czego się dziś nauczyłeś synek ???

Jak cheatujesz to nie rób wszystkich kont na 1 e-mailu

Opublikowano

fajne pobiorę se masz +ika

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

czlowieku co Ty piszes?? ze smiga Ci wszystko?? jeszcze powiedz ze nie wywala Cie ?? sory ale jest to niemożliwe bo kamermod nie dziala wiec chyba sie troche pomyliles i za szybko wystawiles komenta ....

Opublikowano

Nie narazie na PL KamerMod nie działa.

Metin2 PL Ninja Dagger 50 Level

KingWorld Wojownik Body 80 Level

Opublikowano

Witajcie!

Zainspirowany dodaniem funkcji speedhacka do aktualnego kamermoda zmodyfikowałem go i na podstawie clientmoda z e*pvp ktory nie działał na metin2 pl wyciągnęłem z niego 2 funkcje: zoomhacka i nebelhacka. Postanowiłem je wrzucić do kamermoda. Z początku miałem dość duże problemy z modyfikacją, ale krok po kroku doszedłem co i jak i się udalo. Dodałem również funkcje autopota do okienka z multihackiem, aby nie wpisywac komendy /autopot co jest uciążliwe. UWAGA: Moda instalujemy tylko i wyłącznie na najnowszym, storrentowanym metinie, inaczej nie zadziała.

A oto owoc mojej pracy (SS) :

0101145127.jpg

Download:

http://hotfile.com/dl/82468448/c21b4db/Metin2mod_pl_27102010_hs3_mod_by_misiekantos253.exe.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4a5b199eac45f87f15ad688f3e0519dcbbb332e24a80ab8709c231a240a984d4-1289720975

Małe pytanko czy HS wysyła logi?

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...