Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Mod] Metin2 Kamermod - Nowe Funkcje :)

Misiekantos253

Funkcje  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? ci si? nowe funkcje w modzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zainspirowany dodaniem funkcji speedhacka do aktualnego kamermoda zmodyfikowałem go i na podstawie clientmoda z e*pvp ktory nie działał na metin2 pl wyciągnęłem z niego 2 funkcje: zoomhacka i nebelhacka. Postanowiłem je wrzucić do kamermoda. Z początku miałem dość duże problemy z modyfikacją, ale krok po kroku doszedłem co i jak i się udalo. Dodałem również funkcje autopota do okienka z multihackiem, aby nie wpisywac komendy /autopot co jest uciążliwe. UWAGA: Moda instalujemy tylko i wyłącznie na najnowszym, storrentowanym metinie, inaczej nie zadziała.

A oto owoc mojej pracy (SS) :

0101145127.jpg

Download:

http://hotfile.com/dl/82468448/c21b4db/Metin2mod_pl_27102010_hs3_mod_by_misiekantos253.exe.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4a5b199eac45f87f15ad688f3e0519dcbbb332e24a80ab8709c231a240a984d4-1289720975

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę? Nie wierze coś. Jeżeli takie coś dziala to niech potwierdzi to ktoś.

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

Fajne +sik mam prośbę do kamera aby dodal on te funkcje do swojego new moda i coś do zmiany um:D

kurde all wklejam i wlaczam i mi jakiś hackshiel wyskakuje i się nie wlącza

Jeśli nienawidzisz Justina Biebera daj mi + wspomóż akcje skacz ped***

Jesli masz dac - zastanow sie dlaczego przemysl to ze ja sie napracowalem nad tym serwerem/wypowiedzia i daj + lub nic:)

Opublikowano

Mi to nie dziala. Otoz gdy chce wlaczyc tego Metka to wyskakuje mi taki blad

2aeugi9.jpg

Za wszelka pomoc daje +

Mi nie chodzi o + , mi chodzi tylko o to zeby byla dobra zabawa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...