Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Usłyszałem plotkę od kolegi, że Elfbota już nie updatują , ponieważ Tibia zapłaciła firmie za to, że wstrzyma aktualizację elfa.

Co o tym myślicie?

@Btw dajcie -

shavarth.jpg
Opublikowano

ja tam mysle ze moze byc wycofany ale napewno nie przez to ze cipsoft zaplacil za to :P mogli go wycofac z racji ze malo ostatnio sie ich sprzedaje i mysla ze jak bdą sprzedawactylko bota ng ktory jest szybko wykrywalny to sprzeda im sie więcej neobotkow Takie jest moje zdanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolega dobrze Ci powiedział, że nie updatują i nie będą, lecz oszukał z tym, że Cipsoft zapłacił cokolwiek Ekx'owi - Twórcy ów bota.

Była mała sprzeczka między twórcą NG Bota - LoW i Ekx - Twórcą ElfBota NG, która zakończyła się tym, że LoW musiał sam przerabiać kod TibiaBot NG, ponieważ Ekx postanowił odejść, od współpracy z LoW'em, a gdy to uczynił, kazał usunąć całą jego prace włożoną w NG, więc go tego czasu nie działają wszystkie skrypty zaprojektowane przez Ekx w NgBot, oraz nie działa pokazywanie ID itemów, poprzez kliknięcie na dany, oraz brak jest dodawania WTP poprzez minimap. LoW musi teraz robić wszystko sam...

Ekx zrobił dobrze, ponieważ jeśli potrafi sam pisać boty, to na cholerę mu dokładać się na hosting, uptadować 2 boty Itd... Więc ów dawny twórca zebrał własny team kilku osób i napisali własnego, niewykrywalnego bota pod nazwą NeoBot. I ot cała historia. :)

Ps. Oficjalna wiadomość, która była podana przez LoW'a w chwili upadku projektu, przetłumaczona na język polski:

Jak wiadomo, ostatnia wersja ElfBot NG została wydana z poważnymi błędami, a ekx nie podjął próby ich naprawienia. Od tej aktualizacji ekx również odmówił aktualizacji bota do najnowszej wersji i z żalem informujemy że to koniec tworzenia projektu ElfBota NG oraz mojej współpracy z ekx'em. Nasi klienci zasługują na coś lepszego niż to co jest teraz, ale to decyzja ekxa, nie moja.

Strona ElfBota NG nadal będzie hostowana, a także oddamy do dyspozycji linki do starszych wersji bota, aby klienci grający na serwerach OTS mogli dalej go używać. Pozostawimy również system aktualizacji kluczy oraz system kupowania kluczy bez zmian tak aby obecni klienci mogli wyrabiać nowe klucze, bądź je kupować dla starszych serverów OTS

Akutalizacja TibiaBot NG będzie trwała dłużej, ponieważ musimy usunąć kod napisany przez ekxa. GhostBot NG obiera nowy kierunek i sukcesywnie będzie przejmował funkcje ElfBota.

MultiClient Pod Tibię 8.62

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

na moje to jest taka historia elf a neobot przecierz to ten sam tworca ? wiec wpadl na pomysl zeby nie wydawac elfa wtedy ludzie zaczna kupowac neo wiedzial ze cracka do elfa kazdy ma wiec sie wkurzyl i olal projekt i teraz ma full kasy z neo

http://chomikuj.pl/dembioza chcesz cracka? wejdz
Opublikowano

@ DO ADMINA

nie wiem za co mi dałeś 10%,chyba ich wola czy mi dadzą + czy - czy nic mi nie dadzą .

więc sądzę, że było to bezpodstawne

shavarth.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...