Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oto taki problem, lowie na razie na FB z Em2 ale denny jest troche i nie zaklada drobnych ryb wiec cale eq sie zapelnia.Ten b od erpela ,to trzeba sciagnac Freamworks 3.0, ja pisalem czy moze byc 3,5 i powiedzieli ze moze byc.Wiec sciagnelem tego Fb i jak wlaczam metka loguje sie i staje nad woda,to kiedy wlaczam FB I wyskakuje mi okno ,zeby kliknac na pasek metina,ja klikam i nic sie nie dzieje,a wtedy bodajze powinno wyskoczyc tabele gdzie jest FB itp.Co robie zle, moze ktos mi to szczegolowo wytlumaczyc? jakby co to na PW albo pod tematem.

MODEK NIE USOWAJ NA RAZIE TYLKO JAK KTOS TRAFNIE ODPOWIE<BO NIKT NIE CHCE POMOC

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ustaw zgodność z systemem Windows XP lub 2000 i uruchom jako administrator.

Opublikowano

Czekaj czekaj JAK TO NIE ZAKŁADA DROBNYCH!!

ZAKŁADA WYBIERASZ 10 ROBAKÓW JAK SIĘ SKOŃCZĄ TO WTEDY ON BIERZE WSZYSTKIE DROBNE I SAM KUPUJE ROBAKI GDY SIĘ SKOŃCZĄ!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

właśnie nowe metin2client.bin ustawione jest tak, iż uruchamiasz coś z prawem admina to program dalej krzyczy, że go nie masz!! - nowsze wersje angelbota [2.7+] i ten FB by ERPEL - nie mają tego komunikatu, że nie masz adma - po prostu się nie włączają - łatwo to możecie sprawdzić na xangelbocie v2.6 - tam choć masz adma, bot dalej wrzeszczy, że go nie masz.. - trzeba tylko czekać, aż twórcy poprawią te błędy [np. uruchamianie bez adma] lub po prostu zrobią nowego, działającego na HSIII [bodajże trzeba będzie zczytać nowe komórki pamięci - OlyyDbg załatwi sprawe - jak wcześniej ;d]

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Sprawe wyjaśniłem z userem na PW, także kontynuowanie wątku nie ma sensu. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...