Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tuż przejdę do sprawy. Niestety nie chce mi odpalić się clienta za pomocą loadera( ścina się na tej małej ramce i proces nie odpowiada w ogóle). Za pomocą clientlessa również nie chce chodzić Oo. Ciągle jest napisane: Connecting please wait....

Teraz wymienię co posiadam:

1) Ribot 1.071

2) Ribot.dll najnowszy zmodyfikowany przez nestle

3) Najnowsze netframeworki

4) Najnowsze rsro, czyli wersja :P

5) System operacyjny - xp home edition

6) Ribot i rsro znajdują się na tej samej partycji

W loaderze porty na 100000% daję dobre: 16000.

Wszelka pomoc zostanie wynagrodzona :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@up:

L O L

Która wersja loadera? I zrób ss jak możesz.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Mnie tez od czasu do czasu pokazuje sie to connecting please wait kilka razy, ale to jest spowodowane tym iz mam siec rozłozona na kilku uzytkowniku i po prostu jest przeciazano a co za tym idzie net mi nie wydala.

No ale to jest tak u mnie. Moze masz jakies programy tymu torrent odpalone, cos pobierasz i ci to neta spowalnia.

EDIT: A patrzyłeś czy może ci jakis anywir nie blokuje silka albo ribota badz loadera??

cd53f9ca290acf4e.jpg
Opublikowano

@Up

Sprawdzałem już ze 20 razy i nadal to samo, a te zbędne programy mam ciągle wyłączone.

to moze byc tez powod ale nie wiem sprobuj . bo ja kiedys gralem na csro i bocilem na mbocie i keidys mialem taki problem ze ciagle jak sie logowalem to odrazu mi mbota blokowalo cos i dc dostaawalem ... glowiem sie i glowiem ... mailem off firewalla , antyvira wylaczonego , wszystko mialem posciagane ... po paru dniach weszlem w firewalla i mimo iz mialem go offnietego dodalem do firewalla do wyjatkow silka i mbota i odziwo juz dzialało... nie wiem czy to ci pomoze ale mozesz sprobowac dodac do wyjatkow ribota i sro_clienta.... jesli tego nie zrobiles... nie gwarantuje ci ze zadziala w 100% ale staram sie pomoc

pozdro !