Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Rekord W Eyciaganiu Malzy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jaki macie rekord w lowieniu malzy, i napiszcie jakiego uzywacie FB ile czasu lowicie iloma kontami.Moje drugie pytanie jest takie, stoje sobie 3 kontami w tym samym miejscu na skarpie i lowie ryby.Mam EM2 z Fishbotem, wiec nie bierze drobnych ryb na haczyk, czy przez to malo ryb wyciaga?3 pytanie ,lowie 3 kontami juz 3 godziny , na dwoch kontach mam po 1 malzy a na ostatnim koncie nie mam nic malzy,czemu tak malo? mam wedke+4 .Czy drobne ryby maja wplyw na ilosc ryb w lowieniu? jak lowic zeby miec duzo malzy?czy FB razem z EM2 to dobry pomysl? czy raczej powinienem sciagnac samego fb , jesli tak to prosze o link ale zeby nie bylo trzeba nic instalowac przy tym FGB.Prosze o odpowiedzi.. ;)))

POLECA +++++++++++++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sciągnij fish bota od erpela dobry jest pozdrawiam

:P

Tam trzeba freamworka 3,0 ja mam 3,5 i pytalem czy wystarczy, koles mowil ze tak, i jak sciagam fb i otwiram metka wlaczam fb od erpela to wyskakuje ten komunikat,zeby kliknac na okno metina,jak klikam to nic sie nie dzieje czemu??? moze ho nagg cos ogarniesz ze mna?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...