Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Mozna Na Debianie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy można postawić serwer na debianie. Rozchodzi mi się bezpośrednio, żadne virtual boxy itp. Bez pośrednio tak jak na freebsd. Wiem, że to fbsd to unix, a debian to linux. Lecz może jednak odpalić ? Jeśli tak to jakieś wskazówki ?

Pozdrawiam

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

jak freebsd to unix to linux solaris i mac to też unix xD

A co do tematu to najważniejszy jest ten pliczek game.

Spróbuj to zrobić tak jakbyś chciał postawić dedyka na czystym freebsd.

Opublikowano

@UP, a FreeBSD to nie jest system unixowy? coś ciekawego xD

Znam jedną osobę, która bawiła się plikami na linuxach ;] Paninax, gdzie jesteś? Wyjdź z kąta ! :P

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

własnie ostatnio z kimś się kłóciłem, i może by mi pomogła ta osoba. Wolał bym mieć debiana, ponieważ bardziej ogarniam debiania niż freebsd.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Owszem da się ja mam serwer na znanej dystrybucji ubuntu tylko cos pliki nie chodzą bo bibliotek nie umiem wgrac

ale dzis sprobowalem polecenia

To jest ukryta treść, proszę

Pomogłem daj +

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...