Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Cod4 Problem Z Pb Przy Wejsciu Na Serwer

MsKrissEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam pomocy z punkbusterem mam ogromny problm gdzy wchodze na jakis wyswietla sie takie coś :<script src='http://img714.imageshack.us/shareable/?i=problemj.jpg' type='text/javascript'></script><noscript>problemj.jpg</noscript>

Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a> czy mógłby ktos mi pomóc odwdziecze sie plusem i dam adma na moim serwie z gory dzieki.

Opublikowano

Ale masz to na każdym serwerze? Jeżeli na jednym to Bana dostałeś, jak nie ty dostałeś to pewnie grasz na pirackim CD-KEYu i ktoś inny dostał tam bana ^^

Jak masz org cd key to nie wiem, coś jest związane z Banem bo pisze BAN ble ble. Albo haxa masz, i cie PB zbanił

Innego wyjścia nie ma, według mnie !

Pzdr.

:[

Opublikowano

Więc używałeś hacków itp.?

A tak naprawde masz bana (na zawsze przez PB ) na ten serwer ponieważ zapewne cheatowałeś

Ps:Jeśli grasz na hackach to nie na Serwerach z PB

Opublikowano

bana tylko za co uczciwie gram bez cheatów oco chodzi?

Buhahahahaa

Ja też kiedyś grałem na haxach i miałem tak samo jak ty.

Kupiłem 2 cod 4 i gram bez hackow i o wiele lepiej mi idzie i gram uczciwie.

Zbieram "-" :))

Opublikowano

Wszyscy sie myliliście zmieniilem cd keya i dziala napewno juz ktos go używał bo mam go z google i 1000wyswietlen stronki z tym cd keyem ktos uzywal cheatow i ja banaa dostalem wraz z nim

Opublikowano

OMg Global ban na CD -key zmień na inny jak to pirat..., a jak nie, to robisz z sobie idiotę. :) Na servach z pb się nie chituje wgl się nie chituje xD

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

czasami tak jest ze dostajesz bana za dobre granie bo te noobki co nie umia grac to zawsze pisza hacker itp

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...