Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najstraszniejszy Horror

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzeba mi na dzisiaj (jak najszybciej) normalny horror czyli straszny a nie jakieś komedie których dzieci nie mogą oglądać, każda propozycja horroru dostanie +'a albo -'a najlepszy dostanie limit ;)

film nie musi być nowy ale też nie za stary ^.^

pozdrawiam, Lenart

Opublikowano

Pila 6, chociaz co rozumiesz przez horror? Jezeli cos co kogos przestraszy to zapomnij

edit Albo Pila 2, o ile dobrze pamietam to jest z takim labiryntem, a jak nie to nie o ten film (lub czesc) mi chodzi

Same "Pily" bo reszta "strasznych" filmow to predzej komedie

Niektorzy tez wymieniaja "Paranormal Activity" ale dla mnie to chujowka totalna, jedynie koncowka byla mocna, wiec nie polecam

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Ja osobiście nie lubie piły, wole rec i tak samo polecam: Rec ;)

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

znaczy chodzi mi o horrory które trzymają w napięciu, jakiś dreszczyk itp. a nie że od razu wiesz co będzie i że głównego bohatera zagryzie wiewiórka ...

Piłę, oraz Rec widziałem, Rec taki średni a Piła to dla mnie dno xD

Opublikowano

Paranormal Activity

Blair Witch Projekt I i II

Klątwa I, II

Widmo

The ring I,II

Muminki

Egzorcyzmy Emily Rose

Nie wiem jak wy ale ją lubię takie horrory które są realistyczne. A nie o jakiś potworach co wpierdalają ludzkie płody i gwałcą emerytki.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Strach to pojęcie względne, niektórzy będą myśleli, że Piła czy inna Teksańska Masakra(albo inne gore/slashery) jest straszna, a inni będą się bać na Klątwie. Dla mnie straszne są filmy, w których może się nawet nic nie dziać, ale budują one strach i napięcie, wyolbrzymiają każdy usłyszany szum itp. i ma się prawdziwe poczucie "zaszczucia", lęku. Ja ostatnio oglądałem Paranormal Activity i Paranormal Entity, najlepiej oglądać w nocy, przy zgaszonym świetle, samemu albo co najwyżej z dziewczyną, kolegą, zobaczysz jak przestraszy Cię na pierwszy rzut oka niepozorny szum albo coś innego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no i wiedziałem że na Papę i iRoku można liczyć ;D właśnie też lubię takie co opisał iRokushou i chyba zobaczę ten Paranormal Activity ^.^ właśnie chodzi mi o taki do obejrzenia z dziewczyną ;D

Opublikowano

Lesbian Vampire Killers (2009 - Trzyma w napięciu hehe xD

Zombieland - Straaszne fajnee a zarazem smieszne ;d

Polecam takze

Oszukac przeznaczenie - 1 2 3 4 ale to 4 to nagorszy gmiot ;p ale ujdzie

30364378.png

Opublikowano

o właśnie nie chodzi mi o śmieszne xD a Zombieland to bardziej komedia.

ok dzięki za propozycje. więcej mi nie potrzeba.

Koniec tematu, zgodnie z obietnicą każdy dostał ode mnie + a jakiś noobek dał wam - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...