Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim Najłatwiej Rozwalić Łucznika W Pvp?

azarjaved2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RMC :) Jak umiesz nim grać to spkojnie rozwalisz łucznika

Pozdrawiam,Żółw

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

chyba w 4story nie grałes... :D rmc właśnie nie ma żadnych szans z łukiem a rmc jest najgorszy :)

P o m o g ł e m ? D a j +

Nie nawidze idiotów co dają - za nic :/

Opublikowano

grałem w 4S całkiem długo i może PvP expertem nie jestem ale RMC spokojnie daje rade przynajmniej na aderi valo :)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

kapłan da radę jak zaczniesz pierwszy stunować i nie zapomnisz o skilu "leczenie" xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Opublikowano

Kaplan ma stuny takie ze w czasie stunu nie wolno atakowac... a rmc nie da rady wygrac z łucznikiem. - łucznik błog. wiatru , uwolnienie - stuny nie są wieczne...

Opublikowano

sztuka pvp to zgranie w czasie :).jezeli chodzi o wojne to spokojnie w duecie z łucznikiem :)4S roi sie od Ciot co grac nie umieją wybraną przez siebie klasą

Cytat

Opublikowano

Wielu się może z tym nie zgadzać ale jeśli umie się grać zaklinaczem można rozwalić łucznika...

Oczywiście jeśli ma się ten sam lvl. i podobnie ulepszone EQ :D

Przykładem jest to, że jak zaklinaczowi uda się na początku walnąć blokadę umiejętności (w tym czasie nawalać w przeciwnika) gdy będzie się kończyć ten skill oszołamiamy go zmrożeniem np. ducha boga... W tym czasie ty i stworek powinniście mieć dużo czasu na rozwalenie łuka B)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wielu się może z tym nie zgadzać ale jeśli umie się grać zaklinaczem można rozwalić łucznika...

Oczywiście jeśli ma się ten sam lvl. i podobnie ulepszone EQ :D

Przykładem jest to, że jak zaklinaczowi uda się na początku walnąć blokadę umiejętności (w tym czasie nawalać w przeciwnika) gdy będzie się kończyć ten skill oszołamiamy go zmrożeniem np. ducha boga... W tym czasie ty i stworek powinniście mieć dużo czasu na rozwalenie łuka B)

w 100% się zgadzam dodam jeszcze ze z powodu małej ilosci zaklinaczy jest dużo łuczników miałem łuka 76 lv walczyłem z zaklinaczem w pvp tylko 1 raz i leze...

nawet na globalu pisze ze zaklinacz jest dobry na łuka no i moze jeszcze rmc i woj bo to klasy do pvp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w 100% się zgadzam dodam jeszcze ze z powodu małej ilosci zaklinaczy jest dużo łuczników miałem łuka 76 lv walczyłem z zaklinaczem w pvp tylko 1 raz i leze...

nawet na globalu pisze ze zaklinacz jest dobry na łuka no i moze jeszcze rmc i woj bo to klasy do pvp

Dziękuje za poparcie i powiem tak:

Z RMC jeszcze się zgodzę, bo ma dużo oszołomień ale wojownik o.O?

Przecież nie ma szans z łucznikiem, chyba, że wyjdzie mu skill "rzut toporkiem" czy jakoś tak i uda mu się podejść do łucznika, ale nawet wtedy on może go odrzucić jednym ze skilli więc wojownik raczej z łucznikiem nie ma szans :/

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jeśli chodzi o pvp z łucznikiem to wg mnie najwieksze szanse ma kaplan i czarodziej.

Sam gram rmc od ponad roku i nawet gdy lucznik ma slabe eq potrafie sam ubic sie odbiciami, gdyby nie odbicia byla by wieksza szansa ;)

Opublikowano

Łucznika bez problemu rozwalisz magiem

nie prawda... ja jade czarodzieji o 10lv wiekszych i z eq +18 czaro ma słabą obrone i jak łucznik zacznie pierwszy to koniec z czarem w 90% chyba ze czaro potrafi juz bardzo dobrze grac to tp w strone łucznika i zamrożenie :]]

Opublikowano

kaplan jak dobra ruzga i pamieta o skillu leczenie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Najlepiej da sobie rade chyba RMC ponieważ ma bardzo dobre skille którymi moze sie ochronić i do tego czeba mieć taktyke . Przedstawie ci moją : Duch >>> Piasek >>> Kopniak ;) >>>>Znowu duch jak sie ocknie >>> I ten taki co 180% Obrazen powoduje zapomniałem jak sie nazywa ; /

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

Opublikowano

powiem tak jak umiesz grać to dasz rade. w pvp o tyle masz łatwiej że widzisz przeciwnika do czasu aż walka się zacznie więc gdy jest juz odliczanie przy 2 a 1 to puszczasz aoe w strone gdzie gracz zaczyna ruszać;d wtedy nawet gdy ma klona to zadajesz obrażenia do puki będzie na obszarze aoe... według mnie zak ma spore szanse ale chyba najmniejsze bo rmc zawsze moze zrobic z siebie niewidzialnego/ woj ma dobre stuny i toporek;d mag moze do ciebie podleciec nie wiadomo z kąd i odrazu zamrozenie i ded:) kapłan aoe/bańka/mroczna/banka/leczenie/aoe i łucznik lezy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...