Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dostać Więcej Bf Niż 700 Na Gunclub

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

dzięki sposobie Blessed można 4200 luzem otworzylem 15 kart i 4200 wbiło ;]

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

ja tradycyjnym sposobem wbiłem potem aż 4900bf ;p a neta mam 8mb/s otworzyłem potem 5 kart na youtube z filmikami tego pedała justina bimbera w HD a to ma multum wejść ;p czyli lagowało bardzo

Opublikowano

Nie ma sprawy, ale pomóżcie mi, bo chyba już nie ma promocji, loguje się na GunClub i nic, pisze coś tam o Privaty Police czy coś w tym stylu.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Dzięki wielkie, jak zadziała to + dla ciebie, kup M16, mój brat ma M16, a Tier'a próbowałem na PTE, on jest na dalekie dystanse a głos strzelania jest beznadziejny. Najlepiej kup Haggard'a z M16 i np. Prifited Uber coś tam coś tam, ale żeby był na długie dystanse.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Kolo działa GunClub ;p. Więc nie wiem o co ci chodzi

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

^ Podłączam sie do proźby Moje GG 9341384 Będę Dawał plusy i minusy jak kto woli do konca life^^ Nie Moge zrobic sobie Battle founds ponieważ: 1.Na win7 jakos mi tasker nie działa 2.Gun club jakos mi sie nie załącza 3.Jak włacze 4/6 stron to mi komp wyłącza sie...

Jeszcze raz dziekuje

Opublikowano

Sposób nie działa , mod już powinien dawno zamknąć temat

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...