Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Labirynt

darkweider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę pozwolić aby mateq się przemęczał. Sam to zrobię teraz.

Koleś jesteś zwykłym szarym userem który nic ni wnosi na forum. Daję Ci aż 14 dni na znalezienie nowego forum.

banuj sobie i banuj mam to w dupie jak mnie zbanujesz jeszcze raz :) porostu mam to w dupie :)

W końcu ktoś wysłał tego gimbusa na wyspę.
Niech sobie odpocznie, może się ogarnie.

napewno się nie ograne bo spamicie na forum jak by to wasze zycie było....

a i co do kolegi to zobacz sobie co inni wnoszą bo z moich obserwacji to tylko wasz pierdolony spam :)

Opublikowano

Popatrz na swoje posty. Trochę samokrytyki poproszę.

Jakbyś był normalnym userem to wiedziałbyś, że posiadanie dwóch kont jest niedozwolone, przeczekałbyś te 14 dni i być może byś zrozumiał, że takie zachowanie nie popłaca.

Ale niestety, teraz na tym forum jesteś spalony, każde twoje konto będzie banowane.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

banuj sobie i banuj mam to w dupie jak mnie zbanujesz jeszcze raz :) porostu mam to w dupie :)

W końcu ktoś wysłał tego gimbusa na wyspę.
Niech sobie odpocznie, może się ogarnie.

a i co do kolegi to zobacz sobie co inni wnoszą bo z moich obserwacji to tylko wasz pierdolony spam :)

Jestem ponad 3 lata na tym forum więc mi świeżaku nie pierdol że spamuję bo mam zaledwie tysiąc postów.

Za multikonto raczej dostaniesz bilet bezpowrotny.

Pozdrów gimbusów ode mnie ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Jeśli ktoś jest totalnym laikiem jeśli chodzi o komputer, to na pewno się nabierze.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...