Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Labirynt

darkweider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Ryja" to ty sam masz. Pewnie gierka na której musimy się skupić a za chwilę jak już będziemy skupieni wyskoczy nam zdjęcie jakiegoś potwora.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To jest tak stare jak kawaly o "twojej starej" (no może nie tak ale ma swój czas)

Znam tą grę dosyć długo... Coś w maju/czerwcu widzialem takie ;)

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

Lukasz ogarnij ta ortografie bo boli w oczy.

A co do gry to w tytule wcale nie ma spojlera ;)

taki kurwa ortografista się znalazł w czym mam błąd ? wtf ? bo spamisz i pierdolisz żeby nabić posta i przy tym obrażasz

i ,,nie ma spojlera" juz ktoś to chyba napisał a ty jak takie dziecko 2 letnie powtarzasz

i coś do ortografii jeszcze ,,nie bendziesz mi muwil jak ja mam muwic bo to tylko wyloncznie mojastrawa "

nie podoba się ci moje orto to wypierdalaj i nie czytaj moich postów ;) OK ?

i jeszcze coś oczy bolą jak się patrzy na twoj awek :)

<spojler>na koncu gry pokazuje sie luk4sz2 - powinno byc 18+!</spojler>

powinien wyskoczyć twój ryj i kamezoswp

i może jeszcze twojej rodziny było by najlepiej jak bys zamykał ryja i nie spamił że ujmę to jak kolega napisał ,,że oczy bolą" nie podoba się to wypierdalaj proste

a i napisałeś jakieś gówno to się by do spamu zaliczalo debilu :) ja tak pierdole report for you pozdro n44b i jak ktoś jeszcze skomentuje to co ja piszę

to report no chyba że ci ludzie co pierdolili i chcą coś na swoją obronę dać

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=zZfc98JNVbU

btw.

Siostra zajebiaszcza w dodatku po domu bez majtek biega. (2:45)

edit. Gimb Alert

Ten pode mną to zjeb genetyczny, więc możecie zignorować jego posty bo szkoda naszego cennego czasu.

hymm ,,zejb genetyczny" to ci matka tak na imie nadała jak śię urodziłeś kutafonie...

a twój spam to powinni usuwać bo piszesz tak zjebanie że rzygac sie chce jeszcze jakieś hujowe filmiki nam wpierdalasz na forum...

te 1k postów to na spamie dziwko nabiłeś i jak ci się nie podoba co ja piszę to wypierdalaj najlepiej... bo mnie juz wkurwia ze takie zjeby piszą wogule takie gówna

ogranijcie się najlepiej bo w dupie mam to co o mnie piszecie... nie podoba sie moja osoba to nie czytaj.. proste i w dupie mam takie komętarze jak ,,to zjeb" ,,ma downa" huja mnie to obchodzi bo ciekawe co wy macie ADIS ? HIV ? RaK ? krzywa morda ? mózgogłowie ? mnie to jak wcześniej napisałem huja obchodzi i wypierdalać z takimi typu komętarzami nara pozdro all

Opublikowano

hymm ,,zejb genetyczny" to ci matka tak na imie nadała jak śię urodziłeś kutafonie...

a twój spam to powinni usuwać bo piszesz tak zjebanie że rzygac sie chce jeszcze jakieś hujowe filmiki nam wpierdalasz na forum...

te 1k postów to na spamie dziwko nabiłeś i jak ci się nie podoba co ja piszę to wypierdalaj najlepiej... bo mnie juz wkurwia ze takie zjeby piszą wogule takie gówna

ogranijcie się najlepiej bo w dupie mam to co o mnie piszecie... nie podoba sie moja osoba to nie czytaj.. proste i w dupie mam takie komętarze jak ,,to zjeb" ,,ma downa" huja mnie to obchodzi bo ciekawe co wy macie ADIS ? HIV ? RaK ? krzywa morda ? mózgogłowie ? mnie to jak wcześniej napisałem huja obchodzi i wypierdalać z takimi typu komętarzami nara pozdro all

jebac idiotow

bialachmurka.jpg
Opublikowano

jebac idiotow

jebać cb idioto pierdolony co ? udaje koxa a naprawde taka lama i debil ja nie wiem po huj piszesz coś o mnie... a pozatym to spam jest i wogule report :) pozdro dziwko spamowac się zachcialo

Opublikowano

jebać cb idioto pierdolony co ? udaje koxa a naprawde taka lama i debil ja nie wiem po huj piszesz coś o mnie... a pozatym to spam jest i wogule report :) pozdro dziwko spamowac się zachcialo

Nic o tobie nie napisalem, ale skoro uwazasz sie za idiote...

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Jeszcze jeden wulgaryzm w stronę kogokolwiek i własnoręcznie cię zbanuję.

@down

Mogę więcej niż myślisz.

Jeżeli myślisz o wykorzystywaniu tego co myślę, to masz przechlapane

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq mateq ;p Niemasz nawet uprawnien xD;) juz predzej global moderatora namowisz albo koksika :D

Papa Smerf

Masz nizle oko :D kiedys to widzalem ale dopiero teraz zauwazylem ;)

30364378.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Jeszcze jeden wulgaryzm w stronę kogokolwiek i własnoręcznie cię zbanuję.

Nie mogę pozwolić aby mateq się przemęczał. Sam to zrobię teraz.

Koleś jesteś zwykłym szarym userem który nic ni wnosi na forum. Daję Ci aż 14 dni na znalezienie nowego forum.

Opublikowano

Papa Smurf = Kox :D

co do topicu gra stara ale wszyscy nadal się nabierają

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...