Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Hack Po Patchu [Detected]

Michał370

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam loadera w folderze z CA taksamo hack sprubuj tak zobaczymy czy się uda

@down looknij na Opcje hacka jeżeli tam jest to tak jak nie to nie

Zrobiłem tak jak mówiłeś ale jak wklaiłem i wypakowałem to GSYSLodaer znika ... Pokazuje sie n chwilke i znika ... ;/

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich :) gram juz od dawna w cf ale co do hakowania dopiero zaczynam :P sciaglam GSYSL... zrobilam tak jak potrzeba tylko nie wiem jak wlonczyc te opcje haka . Właćzam gre z haczkiem i mi nic nie pokazuje ;/;/;/ licze na szybką odpowiedz pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
@edit

883 wyświetleń a 15 plusów żałujecie ich czy co?

No wiesz z tych 883 to 600-700 to goście więc co sie dziwisz <_<

deidara2.png

Opublikowano

+ ode mnie, działa

mam pytanie: na trybe desert thunder uzywajac tele atakuje najczesciej swoja druzyne a gdzies 1/3 atakow to na terrorystow, da sie cos z tym zrobic ?

Opublikowano

loll! ludzie WTF ! gram na tym hacku i whcodz ena roma gdzie juz graja na one my army klikam f5 wchdoze alduje sie i wywala znowu do roma i pisze You Hack deceted ( czy jakos tak ) i cos tam i na koncu pisze ban wtf ?!?!?!?!

widocznie juz detected :/ jak ja wchodizlem do gry z cheatem to lagowalo strasznie, pisalo cos ze kicked za slabe polaczenie internetowe.

skoro ktos prosi o invite code do gordona, to i ja poprosze, moj mail to :

[email protected]

z góry dzieki za invite :)

Opublikowano

widocznie juz detected :/ jak ja wchodizlem do gry z cheatem to lagowalo strasznie, pisalo cos ze kicked za slabe polaczenie internetowe.

skoro ktos prosi o invite code do gordona, to i ja poprosze, moj mail to :

[email protected]

z góry dzieki za invite :)

Już z 1000 raz piszę o tym iż kodu nie otrzymacie od żadnego użytkownika naszego forum.

Musi być to osoba z odpowiednią liczbą postów.

9368_gold.png

Opublikowano

Już z 1000 raz piszę o tym iż kodu nie otrzymacie od żadnego użytkownika naszego forum.

Musi być to osoba z odpowiednią liczbą postów.

Czyli niema zadnych szans na otrzymanie tego kodu? czy poprostu trzeba szukac gdzies indziej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...