Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam problem: zassałem csro <flashget> i zostawiłem do patchowania.73% i błąd ?????blabla. Reinstall i to samo. I tak kilka razy. Za którymśtam razem jeszcze raz odpaliłem patchera - dobra, 100% jest. Odpalam, robię postać <rogal>, wbijam, niby wszystko wporządku. Pojawia się interfejs, char, tekstury, niby okej, ale mam 0/0 hp i 0/0 mp, nie moge z$#@! się ruszyć. Dodam jeszcze że widzę tylko swojego chara. Żadnych npców ani nic innego. CO TO !@#$% JEST? Jeszcze raz ssać klienta?Pomóżcie.  :unsure:

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

A przypadkiem nie zangielszałeś media? Jeżeli tak, to reinstall gry i angielski tylko z loadera.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Hmm moze to jest zwiazane z ta zmiana serwa na div2. rozumiem ze grasz na div1? Zawsze ci pokazuje tylko twoja postac tzw frozen lagg czy tylko czasami?

sygna1o.jpg

Opublikowano

Najpierw zangielszczylem i probowalem patchowac, blad. reinstall. BEZ ZANGIELSZCZENIA probowalem drugi raz EPIC FAIL. Za ktorymstam razem weszlo, bez zangielszzenia probowalem wbic i FAIL. Div1 czy Div 2 to niczym sie nie różniło, tu i tu lagowało i miałem 0/0 hp i mp.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Najpierw zangielszczylem i probowalem patchowac, blad. reinstall. BEZ ZANGIELSZCZENIA probowalem drugi raz EPIC FAIL. Za ktorymstam razem weszlo, bez zangielszzenia probowalem wbic i FAIL. Div1 czy Div 2 to niczym sie nie różniło, tu i tu lagowało i miałem 0/0 hp i mp.

Spróbuj przez loadera (edx) jest w podpiętych tematach.