Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maly problem z odpaleniem drugiego silka ...

Widzialem posta na temat multibotting i robilem dokladnie tak samo ... mam 2 foldery z ibotem + exloader

Najpierw odpalam ibota z 1 folderu pozniej exloadera, gdy sie zaloguje na pierwszego chara to odpalam ibota z drugiego folderu i juz drugiego exloadera nie moge odpalic, wiec daje Launch na tym pierwszym, odpala mi sie drugi client silka, ale pierwsza postac odrazu wywala z gry. Nawet nie dochodzi do wchodzenia na serw , odpale drugiego clienta i automatycznie pierwszego wywala... nie wiem o co biega ... :/

w Exloaderze mam zaznaczone opcje : Multiclient,Nude Patch,NOP Hackshield (isro/ksro),Debug Console,Zoom Hack, Patch Seed i Redirect Gateway Serwer:127.0.0.1 port 16000.

Probowalem zmienic ip na 127.0.0.3 ale wtedy wogole sie nie odpala 2 client.

Pierwszy raz uzywam darmowego bota i nie mam zielonego pojecia o nim zwlaszcza jak odpalic 2 chara.

Jakby ktos bardziej ogarniety niz ja moglby pomoc to bylbym wdzieczny :)

Opublikowano

wlasnie sugerowalem sie twoim postem o multiboting ale nie chulalo mi...

czyli mowisz,ze na tym hard modzie bedzie pradzic ?

znajde to na mcforum ? jakbys mogl mi podac aktualna wersje tego loadera to bylbym wdzieczny

Opublikowano

wyczytalem w ktoryms poscie,ze szybko hardmod nie bedzie wydany... jest jakas wersja ktora chodzi teraz na isro ?

Prosilbym o wersje lub linka do hardmoda :)

Opublikowano

wyczytalem w ktoryms poscie,ze szybko hardmod nie bedzie wydany... jest jakas wersja ktora chodzi teraz na isro ?

Prosilbym o wersje lub linka do hardmoda :)

ja normalnie nie mam 2 x folderow z ribotem ^^ mam jednego ribota odpalam raz wpisuje w loaderze ip " 16000"

i potem tym samym ribotem odpalam drugiego ( nie jak ktos mowil ze z drugiego folderu ) i wpisuje port w loaderze " 16005" ^^ i smiga ladnie i tak jak odpalisz 3 to masz "16010" i 4 " 16015" itp itd. wiec nie wiem po co 2x folder z ribotem ^^

chyba ze sie myle ;PP

ale ja tak robie i mi smiga ^^

Opublikowano

@Cygan

Specjalnie dla Ciebie wrzucam ostatnia wersje hardmoda z której sam korzystam

http://hotfile.com/dl/72152918/c277f42/HardMod_9.7.zip.html

I tak dobrze wyczytałeś, nowa wersja hardmoda nie będzie prędko wydana, lecz ostatnia wersja 9.7 jak dotąd działa OK.

Nie jestem w stanie zagwarantować że Ci zadziała. Mogę jedynie zapewnić że u mnie według powyższej konfiguracji dwa klienty działają OK.

Życzę udanej konfiguracji...

@Pan24/7

Dokładnie Panie24/7 nie trzeba dwóch katalogów z botem,lecz ja zrobiłem sobie je dla wygody, każda postać ma swojego oddzielnego bota, dysk mam duży miejsca mi nie szkoda :)

Opublikowano

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie,poniewaz nie znaleziono MSVCP100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.

Nie moge odpalictego hardmoda

Opublikowano

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie,poniewaz nie znaleziono MSVCP100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.

Nie moge odpalictego hardmoda

wejdz w google i wpisz " MSVCP100.dll" i sciagnij i wrzuc do windows32