Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tar_21 Czy G36C_D

Sh0othead

Tar_21 czy G36C_D  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka bro? lepsza dla ASSAULTA

• TAR_21
      51
    • G36C_D
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest temat porównujący różne bronie, ale co do tego tematu to zdecydowanie tar21

g36cd wg mnie nie da się grać

pozdro

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

A ja głosuję za G36 Drum. TAR ma mało ammo strasznie i jak wpadniesz na kilku przeciwników ciężko będzie ci wyjść żywo :>

Drum ma ogromny magazynek więc nie tracisz czasu na przeładowanie. Jak jest przeciwnik to tylko rolla robisz za plecy i dobijasz na spokojnie.

Jakieś obronne podrygi nic nie dadzą przeciwnikowi :>

G36cd jest jak G36c, a tym napewno grałeś więc jak było dobrze to kup to, a jak źle ci się grało to kupuj TARa.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

jak dla mnie to zależy na jakich mapkach przeważnie grasz jak na małych to G36C ale jak na dużych to tar21

Opublikowano

a ja bym wybrał g36c_d bo ma duzo ammo +wallhack i scope i na lost temple w niu grasz spot snip i kox

Niektórzy potrafią grać bez wallhacka i scope, nie tak ajk ty, wiec nie radź grac z hakami, bo moze inni są takimi dzieciuchemi jak ty, ktore sie cieszą z dobrych stat i że zabijaja pro graczy z kd 2,30, którzy grają bez.

@topic ja ci proponuje tara, bo jest szybki i celny, ale jak chcesz sprawdzić co kupić, to zrób nowe konto. Kup g36_c(jest takie same jak cd, z tymże więcej ammo), wbij 6lv i kup tara albo na starym koncie na 3dni.

10 more

Opublikowano

osobiscie to gralem tymi broniami i ich nienawidze ale gdybym mial wybierac z posrod tych dwoch wybral bym tara

pr0lowek88.png
Opublikowano

A ja głosuję za G36 Drum. TAR ma mało ammo strasznie i jak wpadniesz na kilku przeciwników ciężko będzie ci wyjść żywo :>

Drum ma ogromny magazynek więc nie tracisz czasu na przeładowanie. Jak jest przeciwnik to tylko rolla robisz za plecy i dobijasz na spokojnie.

Jakieś obronne podrygi nic nie dadzą przeciwnikowi :>

G36cd jest jak G36c, a tym napewno grałeś więc jak było dobrze to kup to, a jak źle ci się grało to kupuj TARa.

I tu się nie zgadzam, nie przepadam za żadną z nich, ale Tar zdecydowanie lepszy. Może ma i mało amo, ale jest szybki co w praktyce jest ważniejsze. Co da Ci amo jeśli ktoś zaatakuje Cię np. z famasem...?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/149957-ankiety-spis-wszystkich-sporow-ktora-bron-lepsza/

Poczytaj sobie ten temat sporo mozesz się dowiedzieć.

Temat przenosze do gd.

Lepsze wg mnie jest g36cd

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ja zagłosowałem na g36_d sprawa jest jasna broń jest celniejsza i wiencej ammo

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

zależy co chesz tym robić, jaki masz styl gry, jak wpadasz na rambo to potrzeba trochę ammo na kilku wrogów [g36c_d], za to 1v1 tar wymiata, ta szybkość ;] sam musisz zdecydować

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

I tu się nie zgadzam, nie przepadam za żadną z nich, ale Tar zdecydowanie lepszy. Może ma i mało amo, ale jest szybki co w praktyce jest ważniejsze. Co da Ci amo jeśli ktoś zaatakuje Cię np. z famasem...?

Kolesi z Famasem paradoksalnie najłatwiej zabić :P Ta broń jest tak szybka że, wystarczy szybki roll(nie mylić ze zwykłym "SHIFTEM") za plecy i dobijasz.

Połowa ludzi ma tą broń za g1, i często pusty 2 slot, gdyż są ufni w Famasa.

Nie mówię że, każdego tak zrobisz bo są ludzie, którzy potrafią grać tą bronią, lecz niestety wiele jest noobów, które myślą famas = skill :)

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...