Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to tut jak miec kilka kont na jednym e-mailu

Zakładam że masz konto na metin2 i chcesz jeszcze jedno na ten sam e-mail. Tworzysz nowe konto na innym e-mail powiedzmy (np. zakł[email protected])

Teraz zakładasz na www.metin2.pl wchodzisz w informacje o koncie > zmiana e-mail. i podajesz ten na którym masz już inne konto (np. zakł[email protected]) i akceptujesz zmiane e-maila. I tak oto masz juz dwa konta na jednym mailu można tak robi bez granic. Jeśli było usuncie. nie liczę na plusy bo nigdy ich nie dostaję

Opublikowano

No to rewelacja jest to bardzo głupie bo banują Ci jedne to i drugie też lepiej już użyć buga z kropkami na gmailu<-- było na forum i działa elegancko bez obawy bana wystarczy tylko poszukać

Pozdrawiam

No tak kurwa napisałem co myślę bo od tego jest forum to nie ma to jak zajebać + Wy pojebani jesteście i nie moja wina że ogromna część użytkowników ma wiek 13- i jest debilami ;)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Do autora tematu - Ciekawe czemu od 2lat ja robie na te same e-maile konta ile ich chce? myślę że TuT taki troche znany 99% MPC chyba wie :P

Liczą się chęci choć się dużo nienapisałeś :P

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

no nie wiem. po co robic na tego samego maila?

sa tylko minusy. Jakie? Takie:

- ban odrazu na dwa konta

- i tak musisz zrobić nowego maila...

Opublikowano

Yhy... Pozdrawiam cię dwa bany na jedno konto?? Nie opłaca się w ogóle <_<

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...