Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Specjalnie Dla Mpcforum

abran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Dziś daję wam Hack nie mojej produkcji lecz zapewniam że chodzi przynajmniej mi. Jest w nim także 2 pliki REZ dzięki którym będzie no reload przynajmniej w AK-47. Wystarczy Skopiować te dwa pliki do folderu REZ i zamienić ( zrobić sobie na wszelki wypadek kopie starych ). Przejdźmy zatem do hacka w hacku będą 2 dll tzn hahaz 17.09.dll i hard.boy.dll proszę NIE kasować tylko pozostawić jak jest i po prostu uruchomić grę. Nie dodam Skanu z prostych przyczyn ponieważ na virustotal można pliki do max 20mb a paczka zajmuje 44mb. Jeżeli wam coś wykryje to pewnie nie groźne, jeśli nie chcecie nie ściągajcie. Po wejściu na server Chams od razu się włącza. Miłego Grania na hacku ;)

Jeśli Hack chodzi proszę o plusiki ;)) Oto Link:

http://www.megaupload.com/?d=T5GL73FT Jeżeli będzie pisało Plik chwilowo nie dostępny wrzucę na inny hosting

http://www.sendspace.pl/file/bc39386b7d5bfd3a6b59c34

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wesz wszystko dziala lecz jest jeden prioblem z Wallhakiem.Wiec:SA tekie czarne kropki i to mnie wkurza bo nie widac ludzi lecz gry pogralem chwile wszystkie postacie w grze byly na czarno i wszystko bylo gites nie wiem czy cos wcislem czy cos prosze o pomoc :) z gory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa Ziemba to forum o hakach więc jeżeli ci się coś nie podoba to się tu nie udzielaj.

PS.abran leci plusik :)

@edit Xtrap mi Wykrywa :(

@edit2 jednak działa :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

podmieniam pliki rez odpalam tego finjecta sa tam dodane 2 pliki ale gdy daje inject to pisze ze tych plikow niema mogl by ktos napisac jak wlacza w folderze mam tylko plik dll hahaaz czy mogl mogl by mi ktos napisac jak wlacza tego hacka moze poprostu robie jakis blad??

Sorki że tak chaotycznie napisane ale spieszę się do szkoły..:)

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

@Bazi

jak, ja sie tylko poto tu zarejestrowalem,zeby tepic hakerow, i nic juz na to nie poradzicie :P

co najwyzej mozecie mi znow bana dac,ale wtedy znow nowe konto zrobie, takie zycie

mozecie,mnie wyzywac,bluzgac itd

tylko mi zachete jeszcze wieksza robice

Pozdrawiam

Zakladam konto na Forum, by walczyc z hakeramii

Hakerzy i Farmerzy to nie gracze

BTW:

Niewiem jaki sens mial ban na moje konto

Opublikowano

kurna to forum głównie o hackach więc i tak tu nic nie wytępisz jedyne co tu robisz to marnujesz czas ja osobiście na co dzień nie gram na hackach ale jak mi się nieraz nudzi cf to dla zabawy sobie odpalam jakieś i się bawie -.-

hack działa tylko mam pytanie da się jakoś zrobić żeby zamiast czarnych kolesi byli normalni?

masz już + odemnie

Jeśli umiem to pomogę jeśli nie umiem to nie pcham się na siłę

Już mi nie zależy na +

Opublikowano

Nie marnuje, co dziennie kilku graczy trafia na czarna liste :P

Moga miec w to wbite, trudno nie obchodzi mnie to

ja sie ciesze,ze zablokowalem im droge to szanujacych sie polskich klanow ktore sa mi za to wdzieczne :P

i tyle mi wystarcza :P

BTW:

Opublikowano

Ziemba napisałem do Pimala16(moderator)żeby zablokował IP twojego kompa.

userbarwb.png

Opublikowano

O ja!!! jak mogles!

teraz bede musial wstac i zrestartowac rooter :(:(

Co ja biedny teraz zrobie... :(

BTW:

Opublikowano

ziemba ty niedowalony jestes .... kto cie zrobil ? na formu o hackach tępi hackeruw pozdro dla cb

Zal mi cie wszedzie sie wtrąci.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

ej 108 rez jest do walla a 107 do czego? moim zdaniem on jest zbędny

przez ten 107 rez mam bledy ja gram tylko na 1

nie da się wejść na pirsona błąd wyskakuje

Jeśli umiem to pomogę jeśli nie umiem to nie pcham się na siłę

Już mi nie zależy na +

Opublikowano

Hack chodzi przed chwila patrzylem i działa więc nie pier**** smutów że nie. A ty ziomek co miales czarne kropki to po 4-5 rundach jest na czarno normalnie. Nie podoba się to nara krótka piłka. Ja aby udostepniam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja jestem za Ziemba dal mnie używanie haków jest bezsensowne to tylko psuje grę dla Ziemba leci +

jak chcecie dawać minusy wali mnie to

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

No bo,dla mnie to jest zalosne ,jak ktos grac nie umie heheh :)

Dla cb tez Plus leci :)

zakladam konto na forum by tepic hakerow :D

PS

Zbieram banny ,dotychczasowa ilosc -2 : D(yupppi)

Do zobaczenia na czarnej liscie :D

Opublikowano

podnieca was do ze dodacie nas na czarną liste?, ja moge sie chetnie sam tam zgłosic ale wy skonczcie z tymi debilnymi minusami za hacki na forum o hackach!!! moderator powinien zrobić z takimi ludźmi porządek... to jest chore -.- karzą za hacki na forum o hackach botach bugach etc...

@edit: widze jednak ze bany lecą ale to nie wystarcza ;x w takim razie poza banem na hosta nic nie idzie zrobić ;/

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Juz kopiuje dziecko hacki od innych dodaje i mysli ze dostanie + wprowadzajac ludzi w blad , ostatnio sie tak wyrazam jakos srogo bo tak dziwnie sie na forum zrobilo

A ty Ziemba piszesz ciagle posty bez sensu , zakladasz nowe konta bo sprawiedliwie masz mala reputacje i chcesz cos zrobic , ten ban na twoje konto to moze nawet byl z powodem , bo tu piszesz ze kazdy haker zalosny a sam moze grales jak cie malo kto widzial

userbarwb.png

Admin Cienia
Opublikowano

No bo,dla mnie to jest zalosne ,jak ktos grac nie umie heheh :)

Dla cb tez Plus leci :)

Co tutaj robisz w takim razie. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

wiem ze jest to temat o hacku ale no nie mogę Ziemba weź sie do nauki i się odpierdol o tego forum idź sobie na forum warrocka tam kurwa se potępisz ludzi a nie tutaj wiec z łaski swojej WYPIERDALAJ bo jak czytam to mi śmiać się chce z ciebie...:)

podaj swoja nazwę w cf to zobaczymy czy aby na pewno hackow nie masz zobaczymy najpierw staty jeżeli będą jakieś bardzo dobre to zagramy 1 na 1 i wrzucę tu nawet replay żeby sobie inny obejrzeli jak wielki pan Ziemba na aimie po mapie biega!!!

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Psuje wam ta,przyjemnosc i wylapuje ludzi na czarna liste powtarzam to po raz 6 dzis hah :]

Pozdrawiam Ziemba

czy go nie mozna poprostu zbanować na hosta? oszczędzi to adminom i modom sporo czasu i przy okazji nerwów userów

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...