Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarobek 35Kk+ Dziennie

dawobr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak jest to mój 1 Tut więc jak by bylo cos zle to proszę o pisanie.

Zarobek polega na robieniu misji.

A więc tak kupujemy lub dropimy Księge Misji Expert klikamy na nia i pojawia sie misja ale musi sie pojawic "Tajemnica Lasu Duchów" lub "Zabij Duchy Drzewa" jezeli ona sie pojawi to robimy ją ale tutaj polecam posiadac jakis 50+ lvl lub 30+ z DMG bo latwiej bedzie ubic.Musimy zabic 40 Duchów Pniaka i 30 Driad albo 30 Duchów Drzewa w zaleznosci od misji no i zabijamy te moby jezeli zabilismy to odbieramy nagrode i uwaga tylko z tych 2 misji mozna dostac "Kamień Duchowy" a wiadomo kamyk jest dosc drogi.Oczywiscie nie zawsze dostanie sie kamyk ale jest duza szansa ja wczoraj zrobilem 2 misje i z tego byl kamyk na twierdzy 35kk :)

No to na tyle jezeli bylo to przepraszam nie piszcie prosze ze wszyscy o tym wiedza itp moze ktos nie wie i dla niego to zrobilem

Nie licze na zadne + i - mam to w ....

Modek zdejmij 10 % :)

Pozdro

Opublikowano

na forum jeszcze takiego nie widziałem przetestuje jak bede miał około 50lvl wtedy bede potrzebował troche kasy

a za tutka łap +

do6qfp.jpg

Opublikowano

Było miesiąc temu... :

http://www.mpcforum.pl/topic/197532-tutnowy-sposob-na-zarobek-xD/page__p__1332455#entry1332455

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

@up

może i było ale to jest zabij duch pniaka i druidy a tam było bodajże zabij Duch drzewa więc według tamtego tuta jak by zarabiał pewnie by usunął Tajemnica lasu duchów a tak to wie że z tego też dropi kamyk.

Zbieram PLUSY +

10962150.jpg

Opublikowano

Człowieku dzięki ci:D właśnie miałem yangi na allegro kupować a tu taki tutek:D już mam 3 kamyczki:D

@spam: nie zaczyna się zdania od "A więc":D

y5r5.png

Opublikowano

Supri jasne ze ci sie uda ;)) Milego dropienia !! Mi narazie sie sciaga metek new zeby na em2 cisnac ... Jak mi sie sciagnie kupuje tego full i wio do lasu ! :) +`ik

65994253024037513199.png
Opublikowano

Ciekawy tutorial odemnie masz + :) lecz jest już dużo takich poradników np u Joaquin Phoenix :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Tak juz bo każdy od razu ma 4 kamyczki .. to czemu one chodzą jeszcze po 30kk+ ?? a nie po 5kk ? przecież one chodzą jak dropią jak dzieci w wakacje

@edit : nie dropią tylko mnożą :D

@edit2 : Ale muszę wypróbować :]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Gram od serwera POLAND, (teraz monastyr)

Zrobilem okolo 200 expertow i byl 1 kamyk, ktoś tam napisał ze na 25 dostal 20 kamykow, no powodzenia czlowieku ale takie bajki to mozesz kolęga spod bloku opowiadać...

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...