Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Ninja Archer Czyli Co I Jak.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jest to drugi poradnik z cyklu "Co i jak"

Dziś przedstawie Ci postać Ninji Archera.

Skille:

ninja_archer_skille.jpg

Ognista strzała, Trująca Strzała, Powtarzalny strzał, Deszcz Strzał i Bezszelestny chłód

Bulid Skilli pod PvP:

Ognista Strzała--> Trująca Strzała-->Deszcz Strzał--> Powtarzalny Strzał -->Bezszelestny

Powyższy bulid am sprawdziłem i go szczerze polecam! Świetnie się sprawdza w PvP przy dobrze dobranym eq, bonach i statach.

Bulid Skilli pod exp:

Deszcz Strzał--> Powtarzalny Strzał --> Ognista strzała --> Trujaca strzała --> Bezszelestny

Bulid ten sprawdziłem na własnej skórze i powiem że jest dobry. Nie ukrywajmy, expienie Archerem jest troche trudne bez niczyjej pomocy.

Bulid ultimate:

Ognista strzała --> Powtarzalny strzał --> Trująca strzała --> Deszcz strzał --> Bezszelestny

Ten bulid zaś jest najlepszym sposobem na expienie i PvP przy dobrym doborze eq, bonów i stat.

Statystyki:

1:1 Vit: Dex

Build zapewniający nam zarówno niezłą ilość hp i obronę, oraz przyzwoity dmg. Pasuje do wszystkich typów buildów skilli.

2:1 Dex:Vit

Bulid tak jak powyższy zapewniający dobry dmg i sporą ilość hp. Po Dex=90 idziemy bulidem 2:1 Vit:Zr. Pasujący do bulidu skilli 'Ultimate'.

Um czy Sr:

Zdecydowanie UM. Archer bije skillami więc do expa z buta bardziej jak i w PvP przyda mu się Um od Sr.

KD 4 Archer:

Łuk 3 slotowy:

Powtórki i na klasy.

2-u slotowy.

Powtórki i na klase.

1-edno slotowy.

Na klase.

Exp:

Archer jest chyba jedną z najtrudniejszych postaci gry Metin2 którą możemy expić.

Możemy expić z marmurem. Musimy mieć bony typu: Max HP i blok ciosów żeby było dużo 'missow'.

Najlepszym sposobem na exp w Metin2 jest tzw. "Lur za exp" czyli możemy ściągać moby jakiemuś dobremu powiedzmy wojownikowi.

PvP:

W pvp lepiej jest mieć Przeszywke. Przekonałem się o tym i lepiej mi się gra z przeszywką w PvP.

Przy doborze odpowiedniego łuku z um bonów i stat możemy być PrO w PvP :)

Mam nadzieje że powyższymi argumentami nie zniechęciłem cię do gry Ninją Archer a wręcz zachęciłem.

Gra tą klasą nie jest wcale trudna. Przy opanowaniu bulidów itp. możemy wiele zdziałać.

Pozdrawiam.

Poradnik jest moją własnością, zastrzegam sobie prawa do kopiowania poradnika na inne fora.

All rights reserved.

Proszę o zgłaszanie jakiś błędów.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Kopiuj Wklej ; )

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli nie masz co robic zrob wlasny poradnik a nie kopiujesz bzdury... Które kazdy glupi umie wpisac w google.

Leci -\\

JEdyne co zrobiles dodales kolor i zdjecie skilli o kur... ale zes sie napracowal.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@Szlagaag

Dla twojej wiadomości poradnik był all pisany przeze mnie. Tylko w KD skorzystałem z pomocy przyjaciela google.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Wątpie kolego wyzej ze sam to pisales : )

Skopiuj byle jakie i wklej do googli ; ) wszedzie to samo identyczne hmm dziwne ;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...