Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fantasticworld

Pastor.Cris

FantasticWorld Metin2 Private Serwer  

167 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gra?e?/a? na serwerze TheNextLand?

• Tak
      78
    • NIe
      89
  2. 2. Czy podoba? wam si? serwer TNL?

• Tak, Bardzo mi si? podoba?.
      47
    • Owszem podoba? mi si?
      43
    • Nic nadzwyczanjego
      39
    • Nie, nie podoba? mi si? w ogóle
      38
  3. 3. Nowe pytanko: Czy zagracie na FW2 ?

• Jasne, ?e tak
      104
    • W?tpi?, mo?e tak
      35
    • Nie zagram na 100%
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp do 80 będzie dosyć duży, łatwo osiągnąć ten lvl 2-3 dni. Potem będzie już dużo trudniej, nowe potwory, nowe itemy i zwiększona ilość wymaganego PD. Exp będzie leciał dużo wolniej.

@PS. Tutaj możecie się jeszcze posprzeczać, to zależy, jeżeli będzie wystarczająco dużo osób przeciw zmienimy to

235761444056892195480.gif

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie;] Bo chodzi o to, że po becie na konta, które istnieją zostaną dodane darmowe SM;] Na start na oficjalnej wersji. Nie zmieniłem jeszcze sposobu bicia z konia, zostało zwiększone dmg ninji ze skilli, jutro popracujemy nad ekwipunkiem dla ninji oraz szamana.

@PS. Proszę nie zaśmiecać tematu!!

Opublikowano

Prosiłem o nie zaśmiecanie tematu.

Postaramy się do jutra wystartować, to wszystko zależy od tego czy DotPay wyśle kasę. Jeżeli pieniądze nie dotrą do Soboty rano to startujemy w środę... Potem macie Czwartek, Piątek, Sobotę i Niedziele na gre;] Wolne od szkoły, pamiętajcie nie przegrzejcie się;p

Opublikowano

u nas w środe czwartek i piątek sie idzie do szkoły ale ja i tak na wycieczke jade to mi to lotto

W czwartek jest Dzień Edukacji Narodowej;] Nie ma lekcji w całym kraju? No chyba, że macie nie zbyt przyjemnego dyrektora to już co innego.

Zapraszam do wypowiadania się w temacie i przedstawiania własnych propozycji dot. zmian.

Opublikowano

A ja mam wolny czwartek i piatek. Czekamy na serwer oby powstal jak najszybciej.

Mozecie wykorzystac te kamienie glupoty itd tylko zmniejszcie im bony!

Opublikowano

Czyli wiemy, juz dokładnie kiedy serwer powstanie ? = )

Bo przeczytałam, i nie załapałam..

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Start najprędzej w sobotę, jeżeli dojdzie kasa to wrzucimy klienta jutro z rana powinien być. Pamiętajcie, że nie jest to nasza wina, DotPay zwleka z wypłatami.

Opublikowano

Czyli moze byc taka sytuacja ze np. zaplacicie teraz na ten miesiac i DotPay nie wyplaci wam kasy tak jak teraz to serva wylaczycie? (zalozmy ze IS nie dziala i nie macie kasy z Is)

PS. im dluzej czekam tym bardziej mi sie nie chce grac ;o

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Sytuacja opisana przez Cupidyna nie ma racji bytu, to działa troszkę inaczej, Będzie zbliżony drop yang do tnl'a i to bardzo!

Opublikowano

Tylko zrób ostre zabezpieczenie bo kidy będą próbowały odpalić event flag ale któs chyba o tym wspominał

Jak będzie wyglądała sprawa z ulepszaczami bedą na zwykle czy tylko epiki ?

Jeśli nie usuń drop śmieci typu kzz,kk,shurikeny i inne skoro nie będą potrzebne po co mają zaśmiecać spot

Co z lvl 99 czy 120 ?

Bedą nowe mapy czy nowe moby ? Meduzy,trolle zombie itp ?

Bedą jakieś nowe itemy hełmy biżuteria itp ?

Raty będą dosyć duże czy małe ?

Czy będą usnięte podstawowe questy z tymi 5 potami dla strażnika i inne typu nasionko z dzików itp

Będzie biolog od początku z tymi kwiatami czy od późniejszego momentu ? Bo to też denerwuje 50 misji z nagrodą po 1k czy 20k expa

Jakie będą bony czy będą podstawowe z pl czy będą zwiększone i czy badziewne typu szansa na drop yang lub bonus dos będą usunięte,a może jakieś nowe bony ?

Jak sprawa z bossami ? Jakie będą wprowadzone ?

Bedą 6 i 7 bony ?

Jak będzie z kd czy bedą zwykle +5 35% czy może będą 80% albo dodane kd +6/7 lub inne zupełnie nowe ?

Jakie bony z is będą na start ?

Sorry jak pytania sie powtarzają ale nie lubie przeglądać 15 stron tematu by dostać odp na jedno pytanie

s2c77Oa.png

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował a ty już zadajesz pytania, poczekaj do wieczora (miejmy nadzieje, że dziś wystartuje)//

Serwer będzie podobny do TNL "TheNextLand", poszukaj informacji o nim, to się dowiesz.

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Tylko zrób ostre zabezpieczenie bo kidy będą próbowały odpalić event flag ale któs chyba o tym wspominał

Jak będzie wyglądała sprawa z ulepszaczami bedą na zwykle czy tylko epiki ?

Jeśli nie usuń drop śmieci typu kzz,kk,shurikeny i inne skoro nie będą potrzebne po co mają zaśmiecać spot

Co z lvl 99 czy 120 ?

Bedą nowe mapy czy nowe moby ? Meduzy,trolle zombie itp ?

Bedą jakieś nowe itemy hełmy biżuteria itp ?

Raty będą dosyć duże czy małe ?

Czy będą usnięte podstawowe questy z tymi 5 potami dla strażnika i inne typu nasionko z dzików itp

Będzie biolog od początku z tymi kwiatami czy od późniejszego momentu ? Bo to też denerwuje 50 misji z nagrodą po 1k czy 20k expa

Jakie będą bony czy będą podstawowe z pl czy będą zwiększone i czy badziewne typu szansa na drop yang lub bonus dos będą usunięte,a może jakieś nowe bony ?

Jak sprawa z bossami ? Jakie będą wprowadzone ?

Bedą 6 i 7 bony ?

Jak będzie z kd czy bedą zwykle +5 35% czy może będą 80% albo dodane kd +6/7 lub inne zupełnie nowe ?

Jakie bony z is będą na start ?

Sorry jak pytania sie powtarzają ale nie lubie przeglądać 15 stron tematu by dostać odp na jedno pytanie

Juz Pastor.Cris odpowiadal na takie pytania 100 raz . Przeczytaj caly temat to sie dowiesz.

JA osobiscie jak nie wystartuje do soboty to nie bd tu gral bo nie lubie czekac ;p

nefriq4poprawka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...